Provincialeweg 10A Veldhoven

Verkocht

Provincialeweg 10A
5503 HG, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 94 m2
  • Inhoud: 341 m3
  • Bouwjaar: 1971

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een ruim en licht 4-kamer appartement met royale en lichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, bergzolder, dakterras op zonzijde, een grote stenen berging op de begane grond en carport met parkeerruimte voor 1 auto. Het appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en gunstig gelegen nabij winkels, scholen en overige voorzieningen, op slechts enkele minuten van de belangrijke uitvalswegen en het snelwegennet rondom Eindhoven.

HET APPARTEMENT WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT!

Indeling:
Appartement:
Het appartement is bereikbaar via de achterzijde van het gebouw.

Entree:
Kleine hal met schoonloopmat, schoon metselwerk wanden (wit gesausd), mdf plafond en trapopgang naar de eerste verdieping. De trapopgang biedt toegang tot de leefruimte in het appartement.

Woonkamer:
Royale en lichte woonkamer met vinyl vloerbedekking, behang wanden, mdf plafond met inbouwspotjes en deur naar dakterras op zonzijde.

Keuken:
Open keuken met kunststof inrichting in wandopstelling voorzien van enkele onder- en bovenkasten, kunststof werkblad, rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, koelkast en een afzuigkap.

Gang / overloop:
De gang is voorzien van een vinyl vloer, behang wanden, mdf plafond, elektrameterkast (3 groepen + 1 aardlekschakelaar) en een luik met losse trap naar een bergzolder (met verlichting). De gang biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers:
De drie ruime en lichte slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloerbedekking, behang wanden en een mdf plafond.

Badkamer:
Betegelde badkamer met vaste wastafel in meubel, ligbad + douche + thermostaatkraan, toilet met staand closet en een verwarmingsradiator.

Berging:
Op de begane grond c.q. het achter gelegen terrein gelegen stenen berging, De berging is voorzien van een betonvloer, dubbele deur naar de oprit, elektra, verlichting, ramen en vliering.

Carport:
Op het achter gelegen terrein gelegen carport met parkeerplaats voor één auto.

KENMERKEN:
– Het appartement wordt verkocht in verhuurde staat
– Het appartement is verhuurd voor bepaalde tijd voor een huurprijs van € 1350,- per maand incl. meubilering, tv-internet en voorschot G/W/E en loopt af op 14 april 2020.
– Ruim en licht appartement voorzien van groot dakterras op zonzijde;
– Het appartement beschikt over een stenen berging en eigen carport;
– De servicekosten bedragen € 97,- per maand
– Glasvezelaansluiting aanwezig;
– Begane grond voorzien van eigen meterkast;
– Naast de carport voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein;
– Het appartement is voorzien van isolerende beglazing;
– Bouwjaar cv ketel 2017
– Bouwjaar 1971.

ALGEMENE INFORMATIE:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

MEETCLAUSULE:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86403395.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×