Priorhof 11 Veldhoven

Verkocht

Priorhof 11
5504 CK, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: 162 m2
  • Inhoud: 374 m3
  • Bouwjaar: 1963

Omschrijving

DHVC vastgoed biedt u aan: In rustig, kindvriendelijk hofje gelegen, sfeervolle uitgebouwde hoekwoning met berging en overdekt terras, nabij het centrum van “oud” Veldhoven.
Indeling

Entree:
Middels de entree toegang tot de hal met garderoberuimte, toegang tot toiletruimte, trapopgang naar 1e verdieping en kelderkast met groepenkast (7 groepen met aardlekschakelaar) en toegang tot woonkamer.

Toiletruimte:
Half betegelde toiletruimte voorzien van een staand closet, fonteintje en raampartij.

Woonkamer:
Royale woonkamer met hardhouten parketvloer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en spachtelputz wandafwerking. Verder beschikt de woonkamer over een nis die eventueel is in te richten als werkplek of garderobe.

Keuken:
Moderne woonkeuken met laminaattegels en m.d.f. keukeninrichting. Royale L-vormige opstelling met 1 ½ spoelbak, close–inn boiler, 5–pits gasfornuis met rvs afzuigschouw, vaatwasser, zeer royale koelkast met vriesvak, hoek/draai carrousel en pannenlades. Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Vanuit keuken toegang tot gezellig overdekt terras en tuin.

Tuin:
Keurig aangelegde achtertuin welke is voorzien sierbestrating, kunstgras, borders met vaste beplanting en achterin de tuin bevindt zich een dubbele berging met meer dan voldoende opbergruimte.

1ste verdieping:
Middels de overloop met laminaatvloer toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers:

Slaapkamer I:
Royale ouderslaapkamer met laminaatvloer en stucwerk wand– en plafondafwerking, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en rolluik.

Slaapkamer II met laminaatvloer, stucwerk wand– en plafondafwerking, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en rolluik.

Slaapkamer III met laminaatvloer, stucwerk wand– en plafondafwerking, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing, rolluik en vaste wastafel.

Badkamer:

Moderne geheel betegeld badkamer uitgevoerd met een ligbad, 2e toilet, vaste wastafel en houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare voorzolder met Velux dakraam, opstelling cv- combiketel merk AWB HR bouwjaar 2009.
Zolderkamer met dakkapel en kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing, bergruimte achter de knieschotten.

Kenmerken:
• Woning is voorzien van dakisolatie en spouwmuurisolatie
• Gehele woonhuis voorzien van dubbele beglazing
• Cv-combiketel AWB HR bouwjaar november 2009
• Voorgevel is voorzien van nieuw voegwerk.
• Tuin op zonzijde (westen)
• Rustige kindvriendelijke ligging aan groenvoorziening
• De 1e verdieping is v.v. rolluiken

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×