Pisanostraat 242 Eindhoven

Verkocht

Pisanostraat 242
5623 CH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 73 m2
  • Inhoud: 243 m3
  • Bouwjaar: 1965

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een keurig onderhouden driekamerappartement, gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementengebouw. Het appartement is recent voorzien van een nieuwe badkamer en nieuwe keuken en verder bestaat het appartement uit een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer, toilet, separate berging en twee balkons.

Het appartement is gunstig gelegen in de wijk Rapenland in stadsdeel Woensel-Zuid. Nabij winkelcentrum Woensel, het Catharina Ziekenhuis, centrum van Eindhoven en diverse uitvalswegen.

INDELING

CENTRALE ENTREE
De centrale entree op de begane grond is voorzien van brievenbussen, bellentableau met intercom en biedt toegang tot de afgesloten ruimte met bergingen.

APPARTEMENT
HAL
Lichte hal voorzien van intercom, laminaatvloer, gestucte wanden en -plafond. De hal biedt toegang tot diverse vertrekken.

TOILET
Geheel betegelde, separate toiletruimte met staand closet.

BADKAMER
Naast de keuken gelegen, moderne en geheel vernieuwde badkamer. De badkamer is voorzien van een spiegel, rechthoekig wastafelmeubel met luxe designkraan in meubel, inloopdouche met thermostaatkraan, mechanische ventilatie en verder is de ruimte volledig betegeld.

WOONKAMER
De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en gestucte wanden en -plafond. De grote raampartijen in de doorzon woonkamer zorgen voor een prettige lichtinval en bieden een vrij uitzicht. De woonkamer is bovendien voorzien van een balkon gelegen op het westen.

KEUKEN
De gesloten keuken is voorzien van een laminaatvloer, radiator en gestucte wanden en -plafond. De keukeninrichting is voorzien van diverse inbouwapparatuur, diverse lades en kasten. Het keukenblad is voorzien van een rvs-spoelbak en een kraan. Verder bevinden zich hier de inductiekookplaat met rvs-afzuigkap en een inbouwkoelkast en combi-oven/magnetron. Keuken voorzien van inbouw wasmachine/droger.

SLAAPKAMERS
Beiden slaapkamers (circa 11m² en 12m²) zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. Het zijn lichte, ruime kamers voorzien van gestucte wanden en -plafond. De grootste van de 2 slaapkamers is voorzien van vloerbedekking.

KENMERKEN:
– Woning vrijwel geheel voorzien van fraaie laminaatvloer;
– Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
– Voldoende parkeergelegenheid voor het appartementencomplex;
– Woning is voorzien van 2 balkons;
– Appartement is recent voorzien van een nieuwe badkamer en keuken;
– Zeer gunstige ligging nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen;
– Bijdrage VvE per maand bedragen € 167,81 (voorschot stookkosten €120,35 juni ’21-mei ’22)
– Het betreft een uitstekend onderhouden, modern en centraal gelegen appartement met een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren;
– Woning per direct beschikbaar.

ALGEMENE INFORMATIE:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

MEETCLAUSULE:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×