Pisanostraat 152 Eindhoven

Verkocht

Pisanostraat 152
5623 CG, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 54 m2
  • Inhoud: 197 m3
  • Bouwjaar: 1963

Omschrijving

Een keurig onderhouden twee kamer-appartement, gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementengebouw. Het appartement is recent voorzien van een nieuwe badkamer en schilderwerk aan de binnenzijde en verder bestaat het appartement uit een ruime woonkamer, 1 slaapkamer, keuken, badkamer, toilet, separate berging en een zonnig gelegen balkon.

Het appartement is gunstig gelegen in de wijk Rapenland in stadsdeel Woensel-Zuid. Nabij winkelcentrum Woensel, het Catharina Ziekenhuis, centrum van Eindhoven en diverse uitvalswegen.

VOOR DEZE WONING WORDEN ALLEEN TRANSPARANTE BIEDINGEN VIA OPEN BIEDEN GEACCEPTEERD. OP ONZE WEBSITE (DHVC.NL) KUN JE JOUW BOD MET EVENTUELE VOORWAARDEN UITBRENGEN. JIJ KUNT HIER OOK DE BIEDINGEN VAN ANDEREN ZIEN. DUS GA NAAR DE WEBSITE EN BRENG JE BOD UIT.

INDELING

CENTRALE ENTREE
De centrale entree op de begane grond is voorzien van brievenbussen, bellentableau met intercom en biedt toegang tot een gemeenschappelijke fietsenstalling.

APPARTEMENT
HAL
Lichte hal voorzien van intercom, laminaatvloer, structuurverf wanden en -plafond. De hal biedt toegang tot de diverse vertrekken.

TOILET
Geheel betegelde, separate toiletruimte met modern closet. Halogeenverlichting en ventilatie in het
plafond.

BADKAMER
Naast de keuken gelegen, moderne en geheel vernieuwde badkamer. De badkamer is voorzien van een spiegel, rechthoekige opbouwwastafel met luxe designkraan in meubel, inloopdouche met thermostaatkraan, halogeenverlichting en ventilatie.

WOONKAMER
De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en structuurverf wanden en -plafond. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor een prettige lichtinval en biedt aan de voorzijde een vrij uitzicht.
De woonkamer is bovendien voorzien van een balkon gelegen op het westen.

KEUKEN
De gesloten keuken is voorzien van een tegelvloer, structuurverf wanden en -plafond. De keukeninrichting is voorzien van diverse laden en bovenkasten. Het keukenblad is voorzien van een rvs-spoelbak en een kraan De keukeninstallatie is voorzien van een rvs-afzuigkap, en een losse koelkast.

SLAAPKAMER
Lichte, ruime slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en structuurverf wanden en -plafond.

KENMERKEN:
– Geheel voorzien van fraaie laminaatvloer;
– Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
– Voldoende parkeergelegenheid voor het appartementencomplex;
– Vrij uitzicht de voorzijde;
– Appartement is recent voorzien van een nieuwe badkamer en schilderwerk binnenzijde
– Zeer gunstige ligging nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen;
– Servicekosten bedragen € 102,89 excl. voorschot van € 55,- stookkosten
– Het betreft een uitstekend onderhouden, modern en centraal gelegen appartement met een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren.

ALGEMENE INFORMATIE:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

MEETCLAUSULE:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

VOOR DEZE WONING WORDEN ALLEEN TRANSPARANTE BIEDINGEN VIA OPEN BIEDEN GEACCEPTEERD. OP ONZE WEBSITE (DHVC.NL) KUN JE JOUW BOD MET EVENTUELE VOORWAARDEN UITBRENGEN. JIJ KUNT HIER OOK DE BIEDINGEN VAN ANDEREN ZIEN. DUS GA NAAR DE WEBSITE EN BRENG JE BOD UIT.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86401957.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×