Pieter Lastmanstraat 28 Eindhoven

Verkocht

Pieter Lastmanstraat 28
5642 LP, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 149 m2
  • Inhoud: 400 m3
  • Bouwjaar: 1955

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan; Een ruime uitgebouwde hoekwoning met 3 slaapkamers, volledig voorzien van rolluiken en gelegen in het Eindhovense stadsdeel Tongelre in de gezellige wijk “Doornakkers-Oost” met alle denkbare voorzieningen in de buurt.
Binnen beschik je over meer dan voldoende leefruimte en alle hedendaagse gemakken waaronder een lichte én uitgebouwde keuken, woonkamer, 4 volwaardige slaapkamers en een deels bestraatte achtertuin met een vrijstaande stenen berging.

Indeling

Begane grond:
Ruim opgezette hal die je toegang biedt naar vaste trap naar de eerste verdieping, kelder, separaat toilet en de woonkamer.

De ruime woonkamer voorzien is van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en geniet daarom van een prettige lichtinval. Verder oogt het geheel verzorgd dankzij de lichte wandafwerking en de nieuwe laminaatvloer.

Vanuit de woonkamer bereik je de open keuken. Aan opbergruimte kom je hier niets te kort dankzij de diverse kasten en lades. Ook aan inbouwapparatuur is gedacht, zo beschik je over een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven en een koelkast. Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Middels de overloop heb je toegang tot drie volwaardige slaapkamers, één voor, twee achter en de badkamer. Bovendien beschikken twee van de kamers over een vaste inbouwkast.

Zolder:
Vanaf de overloop, waar je de cv-opstelling en een van de witgoedaansluitingen vindt, heb je toegang tot een vaste kast en een (slaap)kamer.

Badkamer:
De badkamer is compact en voorzien van een wastafel en inloopdouche.

Tuin:
Vanuit zowel de huiskamer als de keuken heb je toegang tot de op het noorden gelegen achtertuin. Deze fijne buitenruimte is grotendeels bestraat waardoor absoluut onderhoudsvriendelijk te noemen. Achterin de tuin bevindt zich nog een vrijstaande stenen berging

Ligging:
Wonen aan de Pieter Lastmanstraat betekend wonen op een rustige plek maar met alle voorzieningen in de buurt. Zo vind je winkelcentrum ‘Het Dirigentplein’ met een divers winkelaanbod waaronder een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand. Eveneens nabijgelegen tref je een kinderopvang, basisschool en een speeltuin. Tot slot is er een goede verbinding met het openbaar vervoer én uitvalswegen.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×