Peter van Anrooylaan 27 Eindhoven

Verkocht

Peter van Anrooylaan 27
5654 MA, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 105 m2
  • Perceeloppervlakte: 177 m2
  • Inhoud: 362 m3
  • Bouwjaar: 1956

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een leuke tussenwoning met berging en een achtertuin gelegen op het zuiden. De woning is voorzien van vier slaapkamers, een praktische keuken en een vaste trap naar de tweede verdieping.

Ligging:
De woning is gelegen in de leuke en karakteristieke wijk Bennekel-West. Aan de voorzijde van de woning is een groot plantsoen met speelgelegenheid met in de straat een huisarts gelegen. Tevens liggen op fietsafstand winkelvoorzieningen van het Kastelenplein, het Franz Leharplein en basisschool de Kameleon. Op slechts 15 minuten fietsen staat u in het stadscentrum van Eindhoven en in slechts 1 minuut is het openbaar vervoer te voet te bereiken. Daarnaast is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond/ Entree:
Ruime entree met een toegangsdeur naar de living, kelder, de keuken en het toilet alsmede een trap naar de eerste verdieping.

Toiletruimte:
Een deels betegelde toiletruimte met een ventilatieraam.

Keuken:
Fraaie half open keuken, gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De praktische keuken is voorzien van aluminium kozijnen een koelkast, een 4 pits kookplaat, afzuigkap, spoelbak en hier zitten tevens ook de aansluitingen van de wasmachine. De keuken is voorzien van diverse witte & hout-look onder- en bovenkasten. Vanuit de keuken tevens toegang tot de achtertuin.

Woonkamer:
Sfeervolle woonkamer voorzien van een houten vloer, openhaard, en een achterdeur welke toegang biedt tot de fraaie achtertuin.

1e verdieping:
Overloop voorzien van een laminaatvloer welke toegang biedt tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de badkamer en een ruime slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 overige slaapkamers.

Badkamer:
Voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en radiator.

2e verdieping:
Middels een vaste trapopgang naar de zolder, De zolder biedt tevens toegang tot de ruime 4e slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een dakkapel met aansluitingen voor gas en water.

Tuin:
Vanuit de woonkamer of keuken toegang tot de fraaie tuin. De achtertuin is circa 18 meter diep, ligt op het zuiden en wordt omsloten door een houten erfafscheiding. Achterin de tuin staat een stenen berging.

Kenmerken:

• Ruime tussenwoning met een berging.
• De woning beschikt over 4 volwaardige slaapkamers waaronder 1 royale slaapkamer op de 2e verdieping

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×