Penelopestraat 83 Eindhoven

Verkocht onder voorbehoud

Penelopestraat 83
5631 CJ, Eindhoven

€ 250.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 47 m2
  • Inhoud: 155 m3
  • Bouwjaar: 1978

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een goed onderhouden 2-kamer portiek-appartement op de derde verdieping. Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen!

Entree/hal
Het appartement is bereikbaar via een gemeenschappelijk entree voorzien van een bellentableau met intercom, de brievenbussen, trappenhal en liften. De entree van het appartement is gelegen op de derde verdieping en biedt toegang tot de hal en meterkast met slimme meter. De hal is voorzien van de intercominstallatie, een separaat toilet en praktische vaste inbouwkast en biedt toegang tot de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een closet met spoelbak, fonteintje, tegelvloer en tot het plafond betegelde wanden.

Woonkamer
De keurige woonkamer is voorzien van grote raampartijen met volop lichtinval en biedt directe toegang tot het balkon, de open keuken en slaapkamer. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer en schilderwerkwanden.

Keuken
De open keuken is gesitueerd in een hoekopstelling en is voorzien van een spoelbak, afzuigkap, 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, oven en volop kastruimte.

Slaapkamer
De slaapkamer is voorzien van een grote raampartij, een balkondeur, een laminaatvloer en schilderwerkwanden.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douchecabine, een thermostaatkraan, een wastafel met spiegel en aansluitingen voor witgoedapparatuur. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, volledig betegelde wanden en mechanische ventilatie.

Balkon
Het balkon is bereikbaar via de slaapkamer alsmede de woonkamer en biedt fraaie zit mogelijkheden.

Berging
Een separate berging gelegen in het souterrain van het complex is voorzien van licht en volop bergruimte.

Algemeen
– Goed onderhouden en modern ingericht 2-kamerappartement op de derde verdieping met een fraai uitzicht over het groen en een berging op de begane grond.
– Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen.
– Geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.
– Uitstekende parkeervoorzieningen.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×