Penelopestraat 69 Eindhoven

Verkocht

Penelopestraat 69
5631 CJ, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 47 m2
  • Inhoud: 155 m3
  • Bouwjaar: 1978

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Dit nabij het stadscentrum gelegen, gemoderniseerde 2-kamer appartement met balkon op het zuiden en eigen berging. De woning is verbouwd naar het idee van een loft. Hiermee wordt de ruimte optimaal benut. Dus ideaal voor starters en éénpersoonshuishoudens die instapklaar én bijzonder willen wonen.

Indeling:

Entree/hal
Het appartement is bereikbaar via een gemeenschappelijk entree voorzien van een bellentableau met intercom, de brievenbussen, trappenhal en liften. De entree van het appartement is gelegen op de derde verdieping en biedt toegang tot de hal en meterkast met slimme meter. De hal is voorzien van de intercominstallatie, een separaat toilet en praktische vaste inbouwkast en biedt toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
Woonkamer met open keuken van ca. 29m². De open structuur geeft een mooi ruimtelijk effect.

Keuken
De keuken heeft een moderne inrichting in wandopstelling en is voorzien van een vaatwasser, kookplaat en koelkast.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een closet met spoelbak, fonteintje, tegelvloer en tot het plafond betegelde wanden.

Slaapkamer
Middels een schuifdeur te bereiken slaapkamer. Ook hier is een opens structuur met de badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Balkon
Het balkon is gelegen op de zonzijde en bereikbaar via de slaapkamer alsmede de woonkamer en biedt fraaie zit mogelijkheden.

Berging
Een separate berging gelegen in het souterrain van het complex is voorzien van licht en volop bergruimte.

Algemeen
– Goed onderhouden en modern ingericht 2-kamerappartement op de derde verdieping met een fraai uitzicht over het groen en een berging op de begane grond.
– Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen.
– Geheel voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.
– Uitstekende parkeervoorzieningen.
– De servicekosten bedragen € 109,58 per maand en € 51,44 voorschot stookkosten per maand.
– Inhoud circa 155m³.
– Woonoppervlakte 47m².
– Aanvaarding in overleg.

VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING GA NAAR ONZE WEBSITE DHVC.NL

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×