Penelopestraat 251 Eindhoven

Verkocht

Penelopestraat 251
5631 CL, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 55 m2
  • Inhoud: 162 m3
  • Bouwjaar: 1978

Omschrijving

Ligging:
Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen!

Indeling

Begane grond:
Centrale entree/hal met brievenbussen en bellenplateau. Afgesloten doorgang naar trapportaal en liften. Tevens is op de begane grond de berging gesitueerd, die is voorzien van verlichting.

Appartement (9e verdieping):
De portiekflat is toegankelijk via de binnenzijde van het appartementencomplex. Naast de entree is de meterkast gesitueerd met de groepenkast.

De entree is voorzien van een intercom, laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. De moderne toiletruimte is volledig betegeld toilet en voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en middels een schuifdeur toegang tot de slaapkamer en tevens vanuit de woonkamer middels een loopdeur toegang tot het overdekte balkon met een fraai uitzicht over het stadscentrum van Eindhoven en gelegen op het zonnige zuiden.

De half-open keuken is voorzien van een 4-pits inductie-kookplaat met afzuigkap, rvs spoelbak en een extra werkblad met daaronder een koelkast en diepvries.

Slaapkamer met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, 2e deur naar het balkon en toegang tot de badkamer.
De moderne badkamer is voorzien van een antraciet tegelvloer, hoogglans witte betegelde wanden, een royale inloopdouche, wastafel in bijpassend meubel en de aansluitingen voor wassen en drogen.

Kenmerken:

– Modern 2-kamerappartement op de 9e verdieping met een fraai en vrij uitzicht
– Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen!
– Dit appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen
– De woning heeft verwarming d.m.v. blokverwarming en warm water d.m.v. een centrale voorziening.
– Koper dient rekening te houden met het vernieuwen van alle laminaatvloeren.
– Uitstekende parkeervoorzieningen!

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×