Obrechtlaan 4 Eindhoven

Verkocht

Obrechtlaan 4
5654 GH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 120 m2
  • Perceeloppervlakte: 150 m2
  • Inhoud: 414 m3
  • Bouwjaar: 1948

Omschrijving

Obrechtlaan 4, Eindhoven

Duik in het woongemak aan de Obrechtlaan 4 in Eindhoven, een charmante tussenwoning die zowel hedendaags comfort als een praktische levensloopbestendige indeling biedt. Deze woning valt op door een flexibele werkkamer op de begane grond die ook als slaapkamer kan dienen, naast twee lichte woonkamers en een moderne keuken. Hier combineer je moeiteloos stijlvol wonen met het gemak van alle voorzieningen op loopafstand. Met een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin als jouw buitenruimtes, is dit huis klaar om jouw persoonlijke paradijs te worden.

Gelegen in een levendige wijk van Eindhoven, staat de woning in een buurt die alles biedt wat je nodig hebt. Met scholen, winkels, en parken binnen handbereik, plus uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A2 en A67), woon je hier in een dynamische omgeving die zowel rust als gemak biedt.

Begane grond:
De woning is via een onderhoudsvriendelijke voortuin te betreden van waaruit je binnenkomt in een hal, welke naar een eerste verdieping en woonkamer leidt.

Deze woonkamer is ideaal voor ontspanning en maaltijden. De naastgelegen werkkamer, die ook als slaapkamer dient, biedt toegang tot de achtertuin en de badkamer met een moderne afwerking.

In de keuken tref je witte keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblad. Verder is de keuken uitgerust met een inductiekookplaat en afzuigkap. Je kunt vanuit hier ook een toilet betreden.

De badkamer is afgewerkt met een grijze tegelvloer en witte wandtegels. Ook is de badkamer voorzien van een wastafel en een douche.

Eerste verdieping:
De vaste trap brengt je naar een extra woonkamer met toegang tot een keuken en badkamer, beide voorzien van moderne gemakken en een stijlvolle afwerking. De badkamer is namelijk afgewerkt met beige vloertegels en witte wandtegels. Ook ben je er voorzien van een vast toilet, wastafel en een douche.

De keuken is uitgerust met lichte keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblad. Ook beschikt de keuken over een inductiekookplaat en afzuigkap.

Tweede verdieping:
Ontdek de ruime slaapkamer verrijkt met twee dakkapellen die zorgen voor extra ruimte en licht.

Buitenruimte:
De achtertuin is de perfecte plek voor ontspanning en buitenactiviteiten, omgeven door privacy biedende, houten schuttingen en met een handige stenen berging.

Bijzonderheden

? Levensloopbestendig
? Ruimte voor modernisering
? Twee woonkamers
? Moderne keuken en badkamers
? Onderhoudsvriendelijke tuin voor en achter
? Twee dakkapellen op de tweede verdieping voor extra ruimte
? Gelegen in een levendige buurt met alle voorzieningen dichtbij
? Goede bereikbaarheid

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×