Neerwal 194 Helmond

Verkocht

Neerwal 194
5708 ZA, Helmond

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 189 m2
  • Perceeloppervlakte: 180 m2
  • Inhoud: 693 m3
  • Bouwjaar: 2020

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: De meest unieke woning van nieuwbouwproject Herenbiezen! Als u op zoek bent naar een zeer karakteristiek woonhuis met veel volume en een prachtig uitzicht, bekijk dan deze torenwoning!

Indeling

Begane grond
Via korte voortuin naar de entree, welke toegang biedt naar de hal, de toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar keuken en eetkamer.

Keuken
Aan het voorste gedeelte van de begane grond bevindt zich een L-vorm zwarte zeer luxe keuken. De keuken is voorzien van een fraaie combi oven/-magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser.

Woonkamer
De begane grond is opgedeeld in een royaal woonkamer met zitgedeelte aan de achterzijde, welke veel privacy biedt. Aan de voorzijde bevindt zich het eetkamergedeelte met ruimte voor een flinke eettafel en de L-vormige keuken aan de andere zijde.

Eerste verdieping
Via eerder genoemd portaal gaat u via de vaste trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 4 royale slaapkamers en de moderne badkamer.

Badkamer 1
De badkamer is van alle gemakken voorzien: een inloopdouche, wastafel met ombouw, 2e toilet en vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via vaste trap naar de tweede verdieping. Op deze ruime etage bevindt zich aan de voorzijde een royale 6-hoekige slaapkamer met een prachtig uitzicht over het park en aan de achterzijde de 6e slaapkamer, 2e badkamer en wasruimte.

Badkamer 2
De badkamer is voorzien van: een inloopdouche, wastafel met ombouw, 3e toilet, ligbad en vloerverwarming.

Tuin
Deze gezellige ruime tuin met achterom kent veel privacy en heeft vooral in de loop van de ochtend zon inval.

Kenmerken:
– 3 woonlagen
– 6 slaapkamers
– ca. 189 m² woonoppervlakte
– ca. 180 m² kaveloppervlakte
– 2 hoogwaardige en moderne badkamers
– separate wasruimte op de 2e verdieping
– luxe keukeninrichting

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×