Lidwinahof 7 Best

Verkocht

Lidwinahof 7
5683 DP, Best

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 43 m2
  • Inhoud: 140 m3
  • Bouwjaar: 1962

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een net afgewerkt 2-kamer appartement met balkon en berging gelegen op de begane grond.
Het appartementencomplex is gelegen in het centrum van Best met alle voorzieningen binnen handbereik. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het appartementencomplex, verder is het gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

ENTREE:
Via de voordeur bereikt u de entree van het appartement, U komt binnen via de hal voorzien van een mooie laminaatvloer. Via de hal is er toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer.

WOONKAMER:
De sfeervolle woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. De sfeervolle living is voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Middels de woonkamer is er toegang tot het balkon.

KEUKEN:
De half open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geniet mede door een raampartij van voldoende lichtinval. De keuken is voorzien van laminaatvloer, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en diverse onder en boven kasten.

BADKAMER:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

SLAAPKAMER:
De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement, de kamer is voorzien van een laminaatvloer rolluiken en een groot raampartij wat voor veel lichtinval zorgt.

BIJZONDERHEDEN:
– de aanvaarding van dit appartement is geheel in overleg;
– fraai gelegen op een gewilde centrumlocatie nabij alle denkbare voorzieningen;
– loggia gesitueerd op het zonnige zuidwesten;
– bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.
– De maandelijkse eigen bijdrage ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren bedraagt momenteel ca. € 128,55.

ALGEMENE INFORMATIE:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

BANKGARANTIE:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

MEETCLAUSULE:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×