Leenderweg 246 Eindhoven

Verkocht

Leenderweg 246
5644 AD, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 155 m2
  • Perceeloppervlakte: 193 m2
  • Inhoud: 578 m3
  • Bouwjaar: 1937

Omschrijving

Deze sfeervolle jaren 30 woning bezit nog veel oorspronkelijke elementen zoals de glas-in-lood ramen, paneeldeuren en diverse plafond ornamenten.

Ligging:
Kerstroosplein is een zeer gewilde buurt in het stadsdeel Stratum en is op loopafstand van uitstekende voorzieningen zoals winkels, supermarkten, kinderopvang en alle andere denkbare voorzieningen. Door de ligging aan de Leenderweg is er een goede ontsluiting richting de snelweg en het stadscentrum.

Entree:
Middels de overdekte entree toegang tot de betegelde vestibule met tochtdeur (voorzien van glas in lood) naar de gang met tegellambrisering, een fraaie brede trapopgang, toiletruimte, ruime provisiekelder, keuken en de woonkamer.

Kelder:
Manshoge provisiekelder met voldoende extra opbergruimte, groepenkast en de unit voor de vloerverwarming.

Keuken:
De gesloten keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, combi magnetron/oven en diverse onder en bovenkasten voor voldoende opbergruimte. Tevens is de keuken voorzien van een tegelvoer, praktische inbouwkast en vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Woonkamer:
De sfeervolle woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren met toegang tot de fraai aangelegde en diepe achtertuin. De woonkamer is verdiept en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Het eetgedeelte is voorzien van houten vloerdelen.

1ste verdieping:
Middels de ruime overloop toegang tot een inbouwkast, 3 slaapkamers, moderne badkamer en middels een deur toegang tot de trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers, welke 1 voorzien is van een houten vloer en de andere van vloerbedekking, hoog isolerend glas + voorzetramen en de ruimste kamer is voorzien van een ruime inbouwkast.
Aan de achterzijde bevindt zich een royale slaapkamer welke voorzien is van een houten vloer, inbouwkast, openslaande deuren naar het ruime balkon en middels een deur toegang tot de fraaie moderne badkamer.

De badkamer is volledig betegeld en is uitgevoerd in neutrale grijstinten en voorzien van een inloopdouche, designradiator, zwevend toilet en een brede wastafel met bijpassend meubel.

2e verdieping:
Middels de trapopgang toegang tot 2 slaapkamers, royale zolderkamer/berging met aparte cv / wasruimte.
Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers en zijn beide voorzien van vloerbedekking, grote raampartijen door de over de volle breedte bestaande dakkapel.

Middels een vaste trapopgang naar de open 3e etage welke is voorzien van vloerbedekking en 2 grote dakramen waardoor een natuurlijke lichtinval wordt gerecreëerd.

Tuin:
De diepe privacy biedende achtertuin, gelegen op het westen, is voorzien van sierbestrating, gazon, border met automatische beregeningsinstallatie en een gezamenlijke afsluitbare eigen achterom. Achter in de tuin bevindt zich een ruime stenen berging voorzien van elektra.
Kenmerken:

Deze sfeervolle jaren 30 woning bezit nog veel oorspronkelijke elementen zoals de glas-in-lood ramen, paneeldeuren, inbouwkasten en diverse plafond ornamenten.

• Royaal woonhuis (580m3) met 8 kamers waaronder 5 slaapkamers
• In 1996 is het gehele huis voorzien van nieuwe elektra
• In 2006 is de woning voorzien van dakisolatie is de 3e verdieping gerealiseerd met velux dakramen. De dakkapel is voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas.
• In 2010 is de cv-ketel vernieuwd en is er een zonneboiler geplaatst.
• In 2010 zijn nieuwe zinken dakgoten geplaatst.
• In 2012 is de voorzijde van de woning voorzien van geluidswerend glas en zijn alle kozijnen aan de bovenzijde vernieuwd met isolerend glas.
• In 2012 zijn ook de balkondeuren op de 1e verdieping aan de achterzijde vernieuwd.
• In 2014 is de badkamer vernieuwd.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris. – Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×