Korianderstraat Eindhoven

Verhuurd

Korianderstraat
5643 AS, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 83 m2
  • Perceeloppervlakte: 1455 m2
  • Inhoud: 319 m3
  • Bouwjaar: 2022

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt aan: Fraai 2-kamerappartement gevestigd in de recent getransformeerde kerk ‘Don Bosco’, gelegen in de Kruidenbuurt, stadsdeel Stratum in Eindhoven. De buurt is in de jaren ’30 als een typische tuinwijk gebouwd, maar de afgelopen jaren grotendeels vernieuwd.

LET OP: deze woning is TIJDELIJK beschikbaar en staat ook te koop. Huurperiode in overleg!

Appartement
Entree
Via de hoofdentree wordt er toegang verschaft tot het complex, waarna via de lift of de openbare trappenhuizen het appartement op de 1e verdieping bereikt kan worden. Via de voordeur bereikt u de hal van het appartement. Vandaar bereikt u onder andere de meterkast, toiletruimte, garderobenis en de berging/technische ruimte.

Toiletruimte
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en fontein.

Berging/technische ruimte
Tegenover het toilet is de technische ruimte gesitueerd die ook dienst kan doen als praktische berging. In deze ruimte zitten de technische installaties, zoals de lucht/water-warmtepomp, warmte-terug-wininstallatie en de witgoedaansluitingen.

Woonkamer
Vanuit de entree loopt u de woonkamer binnen. De woonkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door haar aangename lichtinval door de grote raampartij en de wit gestucte muren. Opvallend is de extra hoge plafonds waardoor het geheel nog veel ruimtelijker voelt. De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer.

Keuken
Een fraaie open keuken, met zeer luxe keukeninrichting, geplaatst in een wandopstelling met een royaal kookeiland. De keuken beschikt over veel opbergmogelijkheden en heeft de navolgende inbouwapparatuur: Oven, combimagnetron met warmhoudlade, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat met
kookveldafzuiging.

Portaal
Vanuit de woonkamer geeft het portaal toegang tot de slaapkamer en badkamer.

Slaapkamer
Ruime slaapkamer met veel daglichttoetreding door de grote raampartij.

Badkamer
De ruime badkamer is volledig betegeld en beschikt over een dubbele wastafel, designradiator en inloopdouche. In de badkamer is ook nog een 2e, vrijhangend, toilet geplaatst.

Algemeen
Het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing EN geheel voor van een fraaie grootformaat tegelvloer met vloerverwarming. In de oorspronkelijke kelder is een algemene berging gerealiseerd en kan door bewoners gebruikt worden voor het stallen van fietsen. Deze is bereikbaar via een betonnen trap met fietsgoot nabij de hoofdentree.

Bijzonderheden
– Transformatieproject van de monumentale kerk ‘Don Bosco’;
– Fonkelnieuw appartement, onlangs opgeleverd;
– Nog geheel naar eigen wens en stijl in te richten;
– Energielabel: A+;
– Lucht-/water warmtepomp;
– Warmte-Terug-Wininstallatie;
– Gezamenlijke fietsenkelder;

Huurprijs: €1550,- p/m excl GWE
Borg: € 3100,-
Ingangsdatum: per direct
Huurperiode: in overleg (tijdelijk karakter, maximaal 1 jaar)

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×