Klimopstraat 44 Best

Verkocht

Klimopstraat 44
5682 CJ, Best

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Perceeloppervlakte: 175 m2
  • Inhoud: 345 m3
  • Bouwjaar: 1962

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een geheel gemoderniseerde en hoogwaardig afgewerkte eengezinswoning voorzien van 3 slaapkamers, moderne open keuken, moderne badkamer en een keurig aangelegde diepe achtertuin met een fraaie overkapping voorzien van glazen wanden en een vrijstaande berging.
Ligging
De woning is gesitueerd op een zeer gewilde woonlocatie op slechts een steenworp afstand van het centrum van Best, basisscholen en overige voorzieningen, terwijl ook de diverse uitvalswegen van hieruit goed en snel bereikbaar zijn. Een prettige woonomgeving voor zowel starters, jonge gezinnen als senioren.
Indeling:
Begane grond:
Entree:
Middels de hal toegang tot de toiletruimte, garderobe en verdiepte trapkast waar u de meterkast aantreft met legplanken (acht groepen, een krachtgroep en twee aardlekschakelaars, volledig vernieuwd in 2013). De entree/hal en trapkast zijn afgewerkt met een eikenhoutenvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.
Toiletruimte:
De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangend toilet met muurspoeling. De wanden zijn betegeld en de ruimte is afgewerkt met een pleisterwerk plafond.
Woonkamer:
De sfeervolle woonkamer met open keuken is afgewerkt met een eikenhoutenvloer, pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond. De woonkamer beschikt over twee grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, waardoor sprake is van veel natuurlijke lichtinval.
Keuken:
De moderne greep loze keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling en is voorzien met diverse laden, kastjes, koelkast op hoogte, vriezer, combi oven op hoogte, vaatwasser, inductie kookplaat, r.v.s. afzuigkap en een r.v.s. spoelbak.
1e verdieping:
Via de trap, afwerkt met hoogwaardige vloerbedekking, kom je op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. De overloop en slaapkamers zijn afwerkt met vloerbedekking en gepleisterde wanden en plafonds. De badkamer en de toiletruimte zijn beiden betegeld (zowel vloer als wanden) en afgewerkt met pleisterwerk plafonds.
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Vanuit deze slaapkamer kan de badkamer worden bereikt. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
Badkamer:
De badkamer is te betreden via slaapkamer 1 en voorzien van een ruime inloopdouche met glazen wand, een zwevende wastafel en designradiator. De badkamer is tevens uitgerust met een ventilatiesysteem en vanuit de badkamer is het mogelijk via een deur het platdak te bereiken.

Toilet 2e verdieping:
Deze ruime toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangend toilet met muurspoeling.
2e verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap welke toegang biedt tot de voorzolder met de opstelling van de c.v. combi ketel (2014) en een dakvenster. Hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine. De voorzolder is afgewerkt met een laminaatvloer, pleisterwerk wanden en een recentelijk geïsoleerde, gipsplaten plafond.
Zolderslaapkamer:
Via de voorzolder kunt u de zolderslaapkamer betreden. Deze is uitgerust met een dakkapel aan de achterzijde. De zolderslaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloer en pleisterwerk wanden en een gipsplaten plafond.
Achtertuin/voortuin:
Zowel de voortuin als achtertuin zijn in 2018 opnieuw aangelegd. De op zonzijde (zuidwesten) gelegen achtertuin is voorzien van een fraaie prachtige (glazen) overkapping die volledig afsluitbaar is en in 2018 geplaatst! Verder beschikt de tuin over een afsluitbare achterom en vrijstaande berging welke is voorzien van elektra. De tuin is voorzien van een bewateringsinstallatie, waardoor deze weinig onderhoud vraagt. Ook is er sfeervolle verlichting aangelegd.

Kenmerken:
• Het betreft hier een hoogwaardig en modern afgewerkte tussenwoning op een zeer gewilde woonlocatie nabij het centrum van Best.
• Woning is geheel gerenoveerd en gemoderniseerd in 2013.
• Woning is voorzien van dubbel glas, vloer en dakisolatie en beschikt over een energielabel C.
• Nieuwe c.v. ketel geplaatst in 2014 (Remeha Avanta).
• Uitbouw en voorzolder voorzien van dakisolatie in 2013 – 2015.
• Zowel de voor en achtertuin opnieuw aangelegd in 2018.
• Prachtige (glazen) overkapping geplaatst in 2018.
Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×