Kiekendief 27 Veldhoven

Verkocht

Kiekendief 27
5508 KT, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 117 m2
  • Perceeloppervlakte: 168 m2
  • Inhoud: 346 m3
  • Bouwjaar: 1990

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan; In de mooie wijk “de Kelen” te Veldhoven ligt deze ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers, privacy biedende achtertuin en berging. De woning ligt rustig tegenover een brede groenvoorziening met vrij uitzicht en voldoende parkeerruimte. Op 15 minuten van ASML / HTC gelegen en tevens op loopafstand van de Dick Bruna basisschool nabij het centrum en alle andere denkbare voorzieningen.

Indeling:

Middels de voortuin toegang tot de entree van de woning. De hal is voorzien van een lichte tegelvloer welke is door gelegd naar de keuken en woonkamer. Tevens biedt de hal toegang tot de meterkast en woonkamer met open keuken.
De ruime woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor als achterzijde. Ook is er toegang tot een handige onder de trap kast voor extra bergruimte.
De open keuken aan de tuinzijde, met bruine hout look wandopstelling is voorzien van diverse onder- en bovenkasten en een composieten werkblad. Verder is de keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals; inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap en een vaatwasser. De woonkamer biedt middels een toegangsdeur tevens toegang tot betegelde hal en volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de achtertuin. In deze hal bevindt zich tevens een kastruimte.
1e verdieping:
Middels de overloop toegang tot 3 volwaardige slaapkamers welke alle voorzien van vloerbedekking. De badkamer is geheel betegeld en heeft een bad, douche, toilet en vaste wastafel. Voor extra lichtinval is er een dakraam geplaatst

2e verdieping:
Middels een vaste trap toegang tot de ruime voorzolder met aan beide zijden een dakraam, de aansluitingen voor wassen en drogen. Verder bevindt zich op de 2e verdieping door 2 geplaatste dakkapellen een 4e en 5e slaapkamer en toegang tot een vliering.
Tuin:
De privacy biedende en onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van sierbestrating en kunstgras. Verder voorzien van een fraaie houten schutting en stenen berging voorzien van elektra. Tevens bevindt er zich een poort in de achtertuin die dient als toegang achterom.

Kenmerken:
• Bouwjaar 1990, woonoppervlakte ca. 117m², inhoud ca. 346, perceelgrootte 168m²
• Gelegen aan rustige straat met vrij uitzicht en voldoende parkeergelegenheid
• Gunstige ligging op loopafstand van alle gewenste centrumvoorzieningen
• Blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86402569.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×