Jeroen Boschlaan 174 Eindhoven

Verkocht

Jeroen Boschlaan 174
5613 GC, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 67 m2
  • Inhoud: 223 m3
  • Bouwjaar: 1956

Omschrijving

LET OP! APPARTEMENT WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT

DHVC Vastgoed biedt u aan; Een fraai 3-kamer appartement met een centrale ligging aan de buitenring, op slechts enkele fietsminuten van het stadscentrum. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer met ruimte voor een royale zit- en eethoek, 2 slaapkamers, een frisse afwerking, een moderne keuken met inbouwapparatuur en een fraaie badkamer voorzien van een douchecabine en wastafel met bijpassend meubel. De afwerking is fris met een nette afwerking van vloeren, wanden en plafonds. Het appartement meet 67m² en heeft oorspronkelijk een indeling met 3 slaapkamers.

Een gaskachel in de woonkamer zorgt voor de verwarming en warmwater wordt door een boiler voorzien. De kozijnen, ramen en buitendeuren zijn uitgevoerd in kunststof met isolerende beglazing. In het souterrain beschikt het appartement over een individuele berging.

Ligging
De Jeroen Boschlaan is gelegen aan de Ring van Eindhoven, waardoor zowel de gezellige binnenstad, het NS- en busstation maar ook o.a. Daf, TUe, High Tech Campus ASML en Flight Forum goed bereikbaar zijn. Overige voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich aan de Tongelresestraat, op slechts enkele fietsminuten afstand.

– Appartement wordt in verhuurde staat verkocht!
– Appartement is verhuurd voor onbepaalde tijd.
– Servicekosten bedragen € 162,- per maand.
– Huidige huurprijs € 986,70 (€ 931,70 kale huur en € 55,- servicekosten).
– Huurovereenkomst wordt ter inzage aangeboden bij bezichtigingen.
– Ga naar onze website voor meer informatie en foto`s van het appartement

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×