Jasonstraat 24 Eindhoven

Verkocht

Jasonstraat 24
5631 JA, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceeloppervlakte: 163 m2
  • Inhoud: 372 m3
  • Bouwjaar: 1965

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een ruime tussenwoning voorzien van een sfeervolle living, moderne badkamer en 4 slaapkamers.

Locatie:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Oude Gracht”. Met een ideale ligging ten opzichte van het stadscentrum, scholen en het “winkelcentrum Woensel” Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning en de uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken.

Indeling:
Begane grond:

Entree:
Overdekte entree. Via de voordeur komt u de hal binnen deze is voorzien van een mooie tegel vloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot het gastentoilet en de woonkamer.

Toilet:
Modern betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

Woonkamer:
De hal biedt toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. De sfeervolle living is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Middels de openslaande deuren is er vanuit de woonkamer toegang tot de tuin.

Keuken:
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning . De rechte keukenopstelling is voorzien van voldoende opbergruimte. De keuken is voorzien van een 5 pits kookplaat, afzuigkap een vaatwasser en een oven. Verder is er nog een praktische kelderkast aanwezig en een tuindeur met rolhor die naar de achtertuin leidt.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap kom je uit op de eerste verdieping welke toegang geeft tot de 3 slaapkamers en badkamer.

Badkamer:
De badkamer van de woning is modern afgewerkt en is voorzien van een douchecabine, wandcloset, ligbad en een wastafel met een bijpassend wastafelmeubel.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, een rolluik en een inbouwkast.

Slaapkamer II: is gelegen aan de achterzijde van de woning en ook deze is voorzien van een laminaatvloer, een rolluik en een wastafel met bijpassend wastafelmeubel.

Slaapkamer III: ook deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een laminaatvloer en een rolluik.

Tweede verdieping:
Middels de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is de 4e slaapkamer gesitueerd welke voorzien is van een laminaatvloer, 2 Velux dakramen een wastafel met bijpassend wastafelmeubel en voldoende opbergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
De fraaie voortuin is voorzien van beplanting en bestrating.
De zonnige achtertuin dat op het zuiden gelegen is, is voorzien van een terras, beplanting en bestrating.

Berging:
Achterin de tuin is de vrijstaande stenen berging gelegen welke voorzien is van elektra.

Kenmerken:
– De woning is gelegen nabij alle denkbare voorzieningen en gunstig gelegen t.o.v. uitvlaswegen.
– De woning is voorzien van een moderne badkamer en sanitair
– De woning is voorzien van een tuin dat gelegen is op het zonnige zuiden

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×