Jan Vermeerstraat 289 Venlo

Verkocht

Jan Vermeerstraat 289
5914 VS, Venlo

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 90 m2
  • Inhoud: 283 m3
  • Bouwjaar: 1971

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een keurig afgewerkt 3-kamer appartement met balkon en berging. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en heeft een prachtig wijds uitzicht.

Het appartementencomplex ligt op een rustige, geliefde en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Venlo. Tevens zijn hier alle voorzieningen aanwezig zoals: scholen, winkels en parken.
Verder is er ruim voldoende parkeergelegenheid en het complex is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

Begane grond:
Entree:
Op de begane grond bevindt zich een mooie centrale entree met trappenhuis en lift. Middels het trappenhuis of per lift zijn de verdiepingen te bereiken, voordeur met beltableau en brievenbussen.

Hal:
Via de entree is de hal te bereiken. Vanuit de hal zijn de keuken, woonkamer, toiletruimte, de badkamer en de slaapkamer te bereiken.

Toiletruimte:
Het geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een hangend closet en een fonteintje.

Woonkamer:
Via de hal is er toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. De sfeervolle living is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.
De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte.

Keuken:
De dichte keuken is voorzien van een tegelvloer, inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en diverse onder en bovenkasten. Tevens geeft de keuken toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met bijpassend wastafelmeubel.

Slaapkamer I:
Aan de achterzijde van het appartement ligt de royale slaapkamer gelegen deze is voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer II:
Ook deze woning is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een laminaatvloer. Deze kamer word momenteel gebruikt als inloopkast. Tevens is er vanuit deze slaapkamer toegang tot het balkon welke een prachtig uitzicht heeft over Venlo.

Berging:
De berging bevindt zich in het midden van de galerij.

Bijzonderheden:
– Servicekosten €162,- per maand
– Stookkosten (voorschot) €81,-

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×