Hondsruglaan 152 Eindhoven

Verkocht

Hondsruglaan 152
5629 GC, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Perceeloppervlakte: 161 m2
  • Inhoud: 427 m3
  • Bouwjaar: 1989

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: aan de rand van de gewilde en kindvriendelijke wijk Blixembosch I treft u deze leuke tussenwoning.
De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer en een half open keuken. Op de eerste verdieping zijn drie courante slaapkamers en de badkamer (2019) gesitueerd. De tweede verdieping beschikt over een voorzolder met wasruimte en een zolderkamer. Tenslotte is er nog een vliering met extra bergruimte aanwezig.
De voor- en achtertuin zijn vernieuwd in 2017 en in de achtertuin is een overdekt terras gerealiseerd.
Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving gelegen zoals scholen, kinderopvang, supermarkten en voldoende eetgelegenheden en winkelcentra. Zowel het centrum van Eindhoven als het winkelcentrum Woensel zijn goed en snel bereikbaar per auto, openbaar vervoer of fiets. In- en uitvalswegen zoals N2, A2 en A50 zijn eveneens vlot bereikbaar.

Begane grond

Entree/hal
Via de voortuin (2019) met toegangspad en borders met beplanting en siergrind bereikt u de overdekte entree van de woning. U komt binnen in de hal. De hal beschikt over garderoberuimte, de meterkast en een separate toiletruimte. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Toiletruimte
De toiletruimte (2019) is volledig betegeld in neutrale tinten en uitgerust met een wandcloset en fonteintje.

Woonkamer
De ruime woonkamer met aanbouw is tuingericht en geniet veel lichtinval door de grote schuifpui naar het terras in de achtertuin. De aanbouw is voorzien van een nieuw dakleer (2018) en een convectorput.
De kamer is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van vloerverwarming. In de woonkamer is een trapkast aanwezig welke extra berg- of provisieruimte biedt.

Keuken
In directe verbinding met de woonkamer staat de half open keuken. De keuken staat in hoekopstelling uitgerust met diverse onder- en bovenkasten. Het aanrechtblad is uitgevoerd in een donkere tint kunststof. In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig waaronder een 5-pits gaskookplaat met dubbele oven (Smeg) en een afzuigkap.

Eerste verdieping

Overloop
Aangekomen op de eerste verdieping bereikt u de overloop. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking. Vanuit hier heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier de vaste trapopgang naar de tweede verdieping gesitueerd.

Badkamer
De badkamer (2019) is volledig betegeld in neutrale tinten en uitgerust met een ligbad met douche, een wastafel met meubel en een wandcloset.

Slaapkamers
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. Aan de voorzijde van de woning is een slaapkamer van ca. 9 m2 gelegen en voorzien van een rolluik. Deze slaapkamer is afgewerkt met laminaatvloer.
Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer gelegen van ca. 14 m2 en een slaapkamer van 7m2 groot. Het geheel is afgewerkt met laminaatvloer.

Tweede verdieping

Voorzolder
De ruime voorzolder biedt toegang tot de vierde, vijfde slaapkamer met open vliering. Het geheel is afgewerkt met een pvc vloer. Op de overloop is bergruimte achter knieschotten aanwezig en er is een hoek waar de cv-opstelling (2012), mechanische installatie (2018) en witgoedaansluitingen zijn gesitueerd.

Slaapkamer 4 en 5
Deze zolderkamers zijn afgewerkt met een pvc vloer, zijn ca. 7m2 groot en genieten lichtinval via de Velux dakramen. Ook hier is bergruimte aanwezig achter knieschotten. Boven de slaapkamers is een open vliering met veel bergruimte.

Exterieur

Achtertuin
De volledig omsloten achtertuin is gelegen op het noordwesten. Aan de woning is een groot terras gerealiseerd. De tuin is vernieuwd in 2017 en is ingericht met sierbestrating, tuinverlichting, borders voorzien van grind en volwassen beplanting. Achter op het perceel staat berging met overkapping welke via de achtertuin toegankelijk is.

Bijzonderheden:
– Nieuwe kozijnen voorzien van dubbel glas (2020) / voordeur en schuifpui (2017)
– Badkamer en toilet (2019)
– 13 zonnepanelen (2017)
– Vijf slaapkamers (voorslaapkamer voorzien van een rolluik)
– Verzorgde voor- en achtertuin.
– Gelegen in de gewilde wijk Blixembosch I.
– Energielabel A

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE 3D-WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×