Grasveld 78 Eindhoven

Verkocht

Grasveld 78
5658 GD, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 104 m2
  • Perceeloppervlakte: 67 m2
  • Inhoud: 425 m3
  • Bouwjaar: 2004

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een ruime hoekwoning met twee dakterrassen. De woning beschikt op de begane grond over een ruime hal, een toilet en een ruime slaapkamer. Op de eerste verdieping treft u de sfeervolle woonkamer, de keuken en het eerste dakterras. De tweede slaapkamer, de badkamer en het tweede dakterras is op de tweede verdieping gesitueerd.

Ligging:

De woning is gelegen op een gewilde woonlocatie in de jonge wijk Grasrijk (Meerhoven) en nabij Eindhoven Airport, ASML, Hightech campus, sportvoorzieningen, City centrum Veldhoven en het centrum van Eindhoven.

Indeling:

Begane grond:
Entree:
Via de poort heet u toegang tot de overdekte entree en patio. U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een houten parketvloer en geeft toegang tot het toilet, werkkamer en ruime slaapkamer. Middels een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken.

Toilet:
De deels betegelde toiletruimte is uitgevoerd is een zwart/wit kleurstelling en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Werkkamer:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een kamer welke op dit moment wordt gebruikt als werkkamer maar kan uiteraard ook als extra slaapkamer worden gebruikt.

Slaapkamer I: Aan de achterzijde van de woning op de begane grond bevindt zich de eerste slaapkamer. De slaapkamer geniet van een prettig natuurlijke lichtinval door de plafondhoge ramen welke uitzicht bieden op de patio.

Patio:
De patio is deels voorzien van bestrating en deels van kiezelstenen. Het is mogelijk om hier een knus zitje te creëren.

Eerste verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot de sfeervolle living, de keuken en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Woonkamer:
De sfeervolle living is aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een houten parketvloer. De woonkamer is een fijn een lichte ruimte door de vele raampartijen. Middels een deur is er toegang tot het eerste dakterras. Het dakterras is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht op de straat.

Keuken:
De nette keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een werkblad met spoelbak, een koelkast, combi-oven en een 4-pits inductieplaat met afzuigkap. Verder is er in de keuken ruimte gemaakt voor een zit/eethoek.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot de tweede slaapkamer, badkamer, aparte toilet en het tweede dakterras.

Slaapkamer II: De riante slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een houten parketvloer en grote raampartijen.

Badkamer:
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met een bijpassend wastafel meubel.

Dakterras:
Aan de achterzijde van de woning heeft u toegang tot het tweede dakterras. Het dakterras is volledig bestraat en aan een zijde afgeschermd wat voldoende privacy biedt. Verder is er vanuit het dakterras een vrij uitzicht.

Kenmerken:
– Keurig onderhouden instapklare woning
– De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A.
– Lichte en ruime woonkamer
– Woning beschikt over 8 zonnepanelen.
– Aparte keuken met eethoek
– Twee dakterrassen
– Gelegen in een kindvriendelijke wijk

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×