Godschalk Rosemondtstraat 11 Eindhoven

Verkocht

Godschalk Rosemondtstraat 11
5611 TJ, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 99 m2
  • Perceeloppervlakte: 110 m2
  • Inhoud: 349 m3
  • Bouwjaar: 1931

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan; Karakteristieke jaren 30 woning met authentieke elementen en een privacy-biedende achtertuin op het zuidwesten met berging en achterom. Uitstekende ligging binnen de rondweg van Eindhoven en op loop-/fietsafstand van het stadscentrum! De woning is voorheen gesplitst in 2 wooneenheden, koper dient dan ook rekening te houden met moderniseringskosten.

Ligging:
In rustige straat gelegen binnen de rondweg van Eindhoven, om de hoek van de Geldropseweg in de zeer gewilde “Irisbuurt” met haar winkelvoorzieningen en op loopafstand van het stadscentrum. Tevens nabij scholen, groenvoorzieningen, sportaccommodaties en uitvalswegen.

INDELING

Begane grond:

Hal:
Entree voorzien van vloerbedekking. In de hal is de meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar), een praktische opbergkast onder de trap en het toilet (staand closet met fonteintje).

Woonkamer:
Sfeervolle lichte woonkamer met veel natuurlijke lichtinval vanwege de grote raampartijen aan de voor en achterzijde. Middels de openslaande deuren toegang tot de privacy biedende
achtertuin.

Badkamer:
Geheel betegelde gedateerde badkamer met douche en wastafel.

Keuken:
Gedateerde keuken geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van diverse kasten, afzuigkap, en een rvs spoelbak. Vanuit de keuken is ook nog een (loop)deur welke toegang verleent tot de achtertuin

Achtertuin:
Privacy-biedende tuin op het zuidwesten met een terras aan het huis, diverse plantenborders, berging inclusief elektra. Eveneens kunt u het achtergelegen gangpad bereiken via een poort.

1e verdieping:

Overloop:
De overloop met inbouwkast, biedt toegang tot 1 slaapkamer, woonkamer, badkamer, keuken en middels een vaste trap toegang tot de 2e verdieping.

Slaapkamer 1:
Riante slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van een laminaatvloer.

Woonkamer:
Woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van een laminaatvloer.

Badkamer:
Nagenoeg geheel betegelde badkamer voorzien van een tegelvloer, ligbad, een wastafel met bijpassend meubel, radiator en een raam.

2e Verdieping:

Zolder:
Via een vaste trap te bereiken riante zolderetage met riante slaapkamer voorzien van een dakraam en laminaatvloer. Verder bevindt zich hier een inbouwkast met de opstelling cv-ketel.

Bijzonderheden:
• Karakteristieke jaren 30 woning, 2 slaapkamers (eenvoudig terug te brengen naar 4 volwaardige slaapkamers) en een privacy-biedende achtertuin op het zuidwesten met berging en achterom.
• Prettige en levendige buurt met sociale samenhang en regelmatig activiteiten.
• Perfecte ligging binnen de rondweg van Eindhoven en op loopafstand van het stadscentrum, winkels, scholen, groenvoorzieningen, sportaccommodaties en uitvalswegen.
• Voldoende parkeermogelijkheden (onbetaald) in de directe omgeving.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86402680.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×