Geldropseweg 3420 Eindhoven

Verkocht

Geldropseweg 3420
5611 SJ, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 51 m2
  • Inhoud: 152 m3
  • Bouwjaar: 2007

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Fraai en modern afgewerkt 2-kamer appartement op centrum locatie met eigen parkeerplaats en berging gelegen aan de “Geldropseweg” te Eindhoven. Het appartement bevindt zich op loopafstand van het centrum van Eindhoven en alle denkbare voorzieningen zoals het centraal station, horeca, winkels, openbaar vervoer en scholen.

Indeling:

Entree:
Bij aankomst van het complex toegang tot de bellentableau met brievenbussen en representatieve galerij. Vanuit de galerij toegang tot de berging, eigen parkeerplaats en gezamenlijke overdekte fietsenstalling.

Appartement:

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en middels een trap te bereiken. De
galerij biedt toegang naar het appartement en naar gezamenlijk dakterras van circa 75 m2 welke alleen toegankelijk is voor de (3) appartementen op de bovenste etage.

Indeling appartement:

Middels de entree toegang tot de hal van het appartement, vanuit hier toegang tot de badkamer, slaapkamer, inbouwkast, open keuken en de woonkamer.

Slaapkamer:
Royale slaapkamer voorzien van een laminaatvloer, praktische inbouwkast, inbouw-spots, radiator en een raampartij voorzien van een draai-kiep raam.

Badkamer:
Moderne gedeeltelijk betegelde badkamer met ruime inloopdouche, zwevend toilet met inbouwreservoir, wastafel, radiator, inbouwverlichting, mechanische ventilatie en tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine/droger.

Keuken:
Ruime moderne open keuken welke is voorzien van diverse onder en bovenkastjes, betegelde achterwand, rvs spoelbak met mengkraan, rvs afzuigkap, 5 pits rvs gastoestel met extra brede oven, ingebouwde koelkast en inbouwspots. Tegenover de keuken bevindt zich een praktische provisiekast met daarin de opstelling van de cv-installatie (Ferroli 2007).

Woonkamer:
De sfeervolle living geniet van voldoende lichtinval door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde van het appartement. De living is voorzien van een laminaatvloer en inbouwverlichting.

Parkeerplaats/berging:
Op de begane grond bevindt zich de eigen berging en de parkeerplaats behorende bij het appartement. Deze is uitsluitend vanaf de achterzijde van het complex middels een afstandsbediening te bereiken.

Kenmerken:
• Het betreft hier een modern 2-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging gelegen in de gewilde “Rochusbuurt” nabij het centrum van Eindhoven met alle denkbare voorzieningen op loopafstand.
• Bij het appartement hoort een gezamenlijk dakterras van ca. 75m² welke alleen toegankelijk is voor de bovenste 3 appartementen.
• Het appartement beschikt over een actieve en gezonde VvE.
• De maandelijkse kosten voor de VvE bedragen € 119,- per maand.
• Het appartement beschikt over een moderne badkamer en keuken.
• Het appartement is voorzien van energielabel A.
• Het appartement beschikt over een glasvezel-aansluiting.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×