Franklin D Rooseveltlaan 181 Eindhoven

Verkocht

Franklin D Rooseveltlaan 181
5625 AX, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 63 m2
  • Inhoud: 207 m3
  • Bouwjaar: 1980

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Fraai gelegen 2-kamer (hoek)appartement met veel lichtinval en een royaal gunstig gelegen balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen op een zeer gewilde woonlocatie aan het Winkelcentrum Woensel en nabij alle denkbare voorzieningen, Maxima medisch centrum, openbaar vervoer, uitvalswegen en het bruisend stadscentrum van Eindhoven.

Begane grond:
U betreedt het appartementencomplex via een centrale hal waar zich de ontvangsthal met brievenbussen, liftinstallaties en trappenhal bevinden. Tevens heeft u vanuit deze hal toegang tot de individuele bergingen en de centrale fietsenberging.

Vierde verdieping:
Hal appartement: U betreedt het appartement via de entree/hal, die toegang geeft tot alle ruimtes. De hal is voorzien van een laminaatvloer, die overal is doorgelegd. De hal heeft, net zoals alle andere vertrekken, structuurverf wanden en een spuitwerk plafond.

Toilet:
Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchecombinatie v.v. glazen douchewand, vaste wastafel en de aansluitingen voor de was-apparatuur.

Slaapkamer:
Vanuit de hal bereikt u ruime slaapkamer welke is voorzien van een laminaatvloer, structuurverf wanden en spuitwerk plafond, een extra raampartij zorgt voor veel lichtinval en een fraai uitzicht. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het royale balkon.

Woonkamer:
De gezellige en eveneens ruime woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde en in de zijgevel. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement. De grote raampartijen maar ook vanaf het balkon heeft u een wijds uitzicht.

Keuken:
De half-open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenmeubel in lengte-opstelling met onder- en bovenkastjes en onderbouw verlichting, deze kastjes bieden u voldoende bergruimte. Vanuit de keuken tevens toegang tot een praktische bergkast voor extra opbergruimte.

Balkon:
Het balkon is gelegen op het zuiden, waardoor u na een dag werken in de middag geniet van de middagzon op uw terras. Het balkon is voorzien van hardhouten vlondertegels.

Bergingen:
Het appartement beschikt over 2 bergingen.
Een van de bergingen is gelegen direct naast het appartement op de 4e verdieping, de tweede berging is gelegen op de begane grond.

Vereniging van Eigenaren:
Het appartementencomplex wordt beheerd door een professionele VvE, de maandelijkse servicekosten bedragen € 200,58 en het voorschot stookkosten bedraagt € 123,00 per maand. Alle stukken van de VVE zijn door kandidaten in een persoonlijke move.nl account in te zien.

Kenmerken appartement:
• Het (hoek)appartement bevindt zich op een zeer gewilde woonlocatie met alle denkbare voorzieningen op loopafstand zoals; winkelcentrum Woensel, Ziekenhuis, centrum van Eindhoven, openbaar vervoer en uitvalswegen.
• Het (hoek)appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 2 bergingen, separaat toilet, half-open keuken, badkamer, slaapkamer en een ruim zonnig balkon.
• Het appartement beschikt over een definitief energielabel C.
• De maandelijkse servicekosten bedragen € 200,58, en het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 123,00 per maand.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×