Franciscus Sonniusstraat 32 Eindhoven

Verkocht

Franciscus Sonniusstraat 32
5611 TN, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 116 m2
  • Perceeloppervlakte: 105 m2
  • Inhoud: 382 m3
  • Bouwjaar: 1931

Omschrijving

Ligging:
In rustige straat gelegen binnen de rondweg van Eindhoven, om de hoek van de Geldropseweg in de zeer gewilde “Irisbuurt” met haar winkelvoorzieningen en op loopafstand van het stadscentrum. Tevens nabij scholen, groenvoorzieningen, sportaccommodaties en uitvalswegen.

INDELING

Begane grond:

Hal:
Entree voorzien van tegelvloer doorgelegd tot de keuken. In de hal is de meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar), een praktische opbergkast onder de trap en het toilet (staand closet met fonteintje).

Woonkamer:
Sfeervolle lichte woonkamer met veel natuurlijke lichtinval.

Keuken:
Keuken geplaatst in een rechte opstelling. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat, een combinatie magnetron/oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is ook nog een (loop)deur welke toegang verleent tot de aangebouwde serre.

Achtertuin:
Privacy-biedende tuin op het zuidwesten met een terras aan het huis, tuinverlichting, diverse plantenborders. Eveneens kunt u het achtergelegen gangpad bereiken via een poort.

1e verdieping:

Overloop:
De overloop met inbouwkast, biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap toegang tot de 2e verdieping.

Slaapkamer 1:
Riante slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamer 2:
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamer 3:
Kleine kamer gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer:
Nagenoeg geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, een wastafel, radiator en een raam.

2e Verdieping:

Zolder:
Via een vaste trap te bereiken zolderetage. Er is een klein portaal met een c.v. kast (Intergas, bouwjaar 2002) welke toegang verleent tot de slaapkamers.

Slaapkamer 4:
Ruime slaapkamer met vloerbedekking, een dakkapel aan de achterzijde.
Slaapkamer 5:
Slaapkamer voorzien van vloerbedekking.

Bijzonderheden:

• Tussenwoning met sfeervolle woonkamer, 4 slaapkamers en een privacy-biedende achtertuin op het zuidwesten met een afsluitbare achterom.
• Prettige en levendige buurt met sociale samenhang en regelmatig activiteiten.
• Perfecte ligging binnen de rondweg van Eindhoven en op loopafstand van het stadscentrum, winkels, scholen, groenvoorzieningen, sportaccommodaties en uitvalswegen.
• Voldoende parkeermogelijkheden (onbetaald) in de directe omgeving.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

GA NAAR WWW.DHVC.NL VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×