Els 5 Best

Verkocht

Els 5
5682 HV, Best

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 79 m2
  • Perceeloppervlakte: 121 m2
  • Inhoud: 323 m3
  • Bouwjaar: 1989

Omschrijving

Ideale starterswoning voorzien van 3 slaapkamers, ruime zolder waar vrij eenvoudig een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd en een zonnige achtertuin gelegen op het zuid/westen. De gehele woning is geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken.

LIGGING:
De woning is rustig gelegen in de populaire wijk “Salderes” nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, kinderopvang, Salderes park, station en centrum van Best op loopafstand.

INDELING:

BEGANE GROND:

Middels de geheel bestraatte voortuin toegang tot de woning. De hal is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot de meterkast (4 groepen + 1 aardlekschakelaar), toilet, woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer:
Lichte woonkamer met laminaatvloer, praktische trappenkast en aan de voor en achterzijde grote raampartijen met kunststof kozijnen en rolluiken.

Keuken:
Half open keuken aan de achterzijde met keukenopstelling in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koel/vries combi, combimagnetron en diverse onder en bovenkasten voor voldoende opbergruimte. Vanuit de keuken toegang tot de zonnige achtertuin.

1e VERDIEPING:

Middels de overloop met vloerbedekking toegang tot de slaapkamers, badkamer en vaste trapopgang naar de zolder.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 voorzijde met vinyl vloer, en rolluiken. Slaapkamer 2 voorzijde met vinyl vloer en rolluik. Slaapkamer 3 achter met vinyl vloer, en Velux dakraam.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer voorzien van douche, wastafel, staand closet, mechanische afzuiging en Velux dakraam.

2e VERDIEPING:
Royale zolder met mogelijkheid tot realiseren van extra slaapkamer. Voorzien van Velux dakraam aan de achterzijde, locatie cv-combiketel (2012) en aansluitingen wasapparatuur en unit mechanische afzuiging.

Tuin:
Geheel omheinde zonnige achtertuin op het zuid/westen met afsluitbare achterom en bestrating. Achterin staat een vrijstaande stenen berging met elektra.

ALGEMEEN:
– Leuke starterswoning met 3 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuid/westen.
– De woning is rustig gelegen in de populaire wijk “Salderes” nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, kinderopvang, Salderes park, station en centrum van Best op loopafstand.
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– Woonoppervlakte 79 m² + 15 m² zolder is totaal 94 m².
– Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten
– Aanvaarding in overleg.

VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING GA NAAR ONZE WEBSITE DHVC.NL

ALGEMENE INFORMATIE:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

BANKGARANTIE:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

MEETCLAUSULE:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×