Drietipstraat 37 Helmond

Verkocht

Drietipstraat 37
5701 TD, Helmond

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Perceeloppervlakte: 71 m2
  • Inhoud: 250 m3
  • Bouwjaar: 1920

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een keurig afgewerkte vrijstaande woning, gelegen op gewilde woonlocatie in het centrum van Helmond.

Ligging:
De woning is gesitueerd op een fijne en rustige locatie in het centrum van Helmond, in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar Eindhoven tevens is het op loopafstand naar alle denkbare voorzieningen zoals: winkels, supermarkten, openbaar vervoer en natuurlijk het centrum van Helmond.

BEGANE GROND:

Entree:
De voordeur leidt naar de hal welke is voorzien van een moderne donkerkleurige vinylvloer.
Vanuit de hal is onder andere de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping te bereiken.

Woonkamer:
De royale woonkamer is voorzien van een mooie lichtkleurige laminaatvloer een praktische provisiekast met extra opbergruimte. Tevens is de woonkamer ook voorzien van een sfeervolle houtkachel en vanwege de grote raampartijen aan de voor en achterzijde van de woning geniet de woning van een prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken.

Keuken:
In de aanbouw aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap een oven en koelkast. Verder biedt de keuken een ruime hoeveelheid aan kast- en ladenruimte.

Badkamer:
De badkamer ligt eveneens als de keuken in de aanbouw aan de achterzijde van de woning.
De badkamer is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een douche met wastafel en toilet.

Tuin:
De patiotuin is aan de achterzijde van de woning gelegen, de tuin biedt veel privacy en is voorzien van tegels en tuinverlichting.

1ste verdieping:

Middels de fraaie trapopgang welke is voorzien van een antraciet kleurige vloerbekleding toegang naar de overloop welke toegang biedt tot 2 royale slaapkamers.

Beide slaapkamers zijn keurig afgewerkt met strak stucwerk en recent voorzien van nieuw schilderwerk. Tevens zijn beide slaapkamers voorzien van een donkerkleurige vinylvloer.

Kenmerken:
– Instapklare woning voorzien van een sfeervolle living en 2 royale slaapkamers.
– Gelegen op gewilde woonlocatie in het centrum van Helmond.
– Binnen schilderwerk recent uitgevoerd.
– Voldoende parkeergelegenheid rondom de woning

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×