Dordognelaan 72 Eindhoven

Verkocht

Dordognelaan 72
5627 HG, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 142 m2
  • Perceeloppervlakte: 494 m2
  • Inhoud: 683 m3
  • Bouwjaar: 1985

Omschrijving

DHVC vastgoed biedt u aan: Een zeer ruim opgezette vrijstaande bungalow om naar eigen wens te moderniseren. De bungalow is voorzien van 3 slaapkamers, inpandige berging en garage, 2 toiletruimtes, badkamer, woonkamer, berging en een zonnig gelegen zijtuin.
Het privacy biedende perceel is gesitueerd op één van de fraaiste locaties in de zeer gewilde woonomgeving “Achtse Barrier” met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid.

Indeling begane grond

De keurig aangelegde voortuin is voorzien van sierbestrating en biedt toegang tot de overdekte entree, eigen oprit en de inpandige garage. Via een overdekte entree bereikbare hal voorzien van een tegelvloer, geheel betegeld toilet met een fontein, meterkast, garderobe en toegang tot de woonkamer en vanuit daar naar alle andere vertrekken.

Sfeervolle tuingerichte woonkamer voorzien een tegelvloer, schouw met houtkachel en grote raampartijen welke zorgt voor een prettig natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer toegang tot de inpandige berging, garage en de woonkeuken.

Open woonkeuken voorzien diverse onder- en bovenkasten, gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, een tegelvloer, een loopdeur met toegang tot de patio. Vanuit de keuken tevens toegang tot de bijkeuken en de slaapvleugel. De bijkeuken is voorzien van een inbouwkast en de aansluitingen voor wassen en drogen.

Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel, ligbad, radiator en een raam voor natuurlijke ventilatie.

Indeling slaapvleugel
De slaapvleugel beschikt over 3 slaapkamers waaronder 1 royale master-bedroom , en zijn allemaal voorzien zijn van diverse raampartijen en vloerbedekking.

Tuin
De keurig aangelegde voortuin is voorzien van sierbestrating en biedt toegang tot de overdekte entree, eigen oprit en de inpandige garage. De patio-tuin is voorzien van sierbestrating, diverse terrassen en volwassen beplanting. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich ook nog een achtertuin welke toegang biedt tot een vrijstaande berging (beton) en een inpandige berging met de opstelling cv-ketel (2010)

Kenmerken:

– Zeer ruim opgezette en vrijstaande bungalow met inpandige garage.
– Eigen oprit met toegang tot de inpandige garage
– Fijne privacy biedende patio tuin met extra tuingedeelte aan achterzijde
– Gelegen in een rustige groene straat in de zeer gewilde woonomgeving “Achtse Barrier” nabij
winkels, scholen, sportaccommodaties, gezondheidscentra en uitvalswegen.
– Bel of mail voor een vrijblijvende bezichtiging en laat u verrassen door de grote ruimtes en de
mogelijkheden die deze woning biedt!

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×