de Koppele 643 Eindhoven

Verkocht

de Koppele 643
5632 LS, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 87 m2
  • Inhoud: 283 m3
  • Bouwjaar: 1969

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Royaal 3-kamer hoek-appartement welke is gelegen op de 3e etage van appartementencomplex “De Koppele” te Eindhoven. Het appartement beschikt over een riante en open living, aparte keuken, 2 slaapkamers, badkamer, praktische inpandige berging, een balkon over de gehele breedte met weids uitzicht over de omgeving, alsmede een eigen afsluitbare berging op de begane grond. Er is bovendien ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Ligging:
Het appartement is centraal gelegen direct nabij diverse voorzieningen zoals: winkels, sport, scholen, openbaar groen, Catharina Ziekenhuis, Winkelcentrum Woensel, uitvalswegen en het centrum van Eindhoven.

BEGANE GROND:

Centrale entree:
De keurige centrale entreehal heeft een bellentableau met intercominstallatie, brievenbussen en een afsluitbare deur naar de ontvangsthal. In de ruime ontvangsthal bevinden zich twee liften, een trapopgang naar de verdiepingen en een deur met toegang tot de afzonderlijke bergingen.

Berging:
De afsluitbare, eigen berging ligt eveneens op de begane grond en is voorzien van verlichting, bergruimte en plaats voor het stallen van een fiets.

3e verdieping:
Het appartement ligt op een hoek van de derde etage en is aan de galerijzijde voorzien van rolluiken, naast de voordeur van het appartement bevindt zich de meterkast.

Appartement:
Ruime entree met garderoberuimte en hal met toegang tot alle vertrekken. De zeer ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en vanuit de woonkamer toegang middels een loopdeur naar het ruime balkon. Vanwege de grote ruimte is het op vrij eenvoudige wijze de mogelijkheid een extra werk- of slaapkamer te creëren in de woonkamer.

Keuken:
De afzonderlijke keuken is geplaatst in hoekopstelling met een gaskookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische berging. Verder is de keuken voorzien van de nodige aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Beide zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. In de grotere slaapkamer is via een loopdeur het ruime balkon te bereiken.

Badkamer:
De ruime geheel betegelde badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en douche.

Balkon:
Via een loopdeur in het woongedeelte en een loopdeur in de slaapkamer is het royale zonnige balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het westen en loopt over de gehele breedte van het appartement en biedt een mooi uitzicht over het omliggende groen.

Kenmerken:
• Royaal ruim 3-kamer hoekappartement met ruim balkon.
• Appartement is gunstig gelegen nabij alle denkbare voorzieningen, uitvalswegen, openbaar vervoer en
stadscentrum van Eindhoven.
• Het appartement is vrijwel geheel voorzien van dubbel glas.
• Het appartement is aan de galerij zijde voorzien van rolluiken.
• Het appartementencomplex wordt beheerd door een actieve en gezonde VVE.
• Het appartement beschikt over blokverwarming en het maandelijkse voorschot bedraagt ca. € 100,- per maand.
• De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 121,- per maand.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×