Biesterweg 27 Eindhoven

Verkocht

Biesterweg 27
5615 AE, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Perceeloppervlakte: 110 m2
  • Inhoud: 387 m3
  • Bouwjaar: 1954

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: op fijne locatie op het brede deel van de Biesterweg gelegen karakteristieke jaren’50 woning met op slechts 5 minuten fietsen van het centrum en op steenworp afstand van het stadswandelpark, de Genneperparken, Parktheater en diverse winkels, waaronder de Albert Heijn.

Begane grond
Entree. Hal/gang met originele trap naar boven en ruime trap/ kelderkast. Vernieuwde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje (2020). Totaal vernieuwde Woonkamer- en suite met openslaande deuren naar de tuin, fraaie houten vloer en een houtkachel. Moderne keuken met nieuwe keukeninrichting en voorzien van composiet blad, vaatwasmachine, oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigschouw.

Tuin
De vrij gelegen tuin is zonnig, groen, gezellig en biedt veel privacy. De tuin is 15m diep en is gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van diverse bloemen, groen, bomen en aan beide kanten een nieuwe schutting. Tevens is er een achterom.

Berging
Achter in de tuin bevindt zich een ruime stenen berging met houten dak. De berging is 4 bij 2m en is voorzien van elektriciteit.

Eerste verdieping
Overloop met recent aangelegde 2e toiletruimte voorzien van vrijhangend toilet. Alle deuren zijn originele paneeldeuren met bakelieten deurklinken. Nieuw ingerichte badkamer met bad, vaste wastafel in meubel en fraai glas in lood raam.
Slaapkamer 1 is een zeer ruime slaapkamer van circa 23m2 en is voorzien van een laminaatvloer en groot raam verdeeld in 6 vlakken (dubbelglas).
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde van het huis en is voorzien van een laminaatvloer met groot nieuw raam verdeeld in 6 vlakken (dubbelglas).
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde van het huis en is voorzien van een laminaatvloer en een deur naar het balkon.

Tweede verdieping
De zolder is bereikbaar middels een vaste trap. Overloop met balustrade. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een ruime sfeervolle zolderslaapkamer met dakkapel. Daarnaast is er aan de achterzijde van het huis een ruime opkamer/open vliering gesitueerd. Aan de achterzijde van de zolder is een werk/waskamer gecreëerd met 2 dakramen en tevens de opstelling van de cv-ketel.

Algemeen
– de woning is van boven naar beneden totaal gemoderniseerd.
– De woning is gelegen in een gewilde en kindvriendelijke woonwijk op gewilde woonlocatie in de wijk ‘’Stratum’’ nabij alle gewenste faciliteiten.
– Parkeergelegenheid (betaald en parkeervergunning). Vergunning kost €3,75,- per maand voor de eerste auto.
– De Vaillant c.v.-ketel is in 2018 geplaatst.
– De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×