Anton Philipslaan 195 Eindhoven

Verkocht

Anton Philipslaan 195
5616 TW, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 94 m2
  • Inhoud: 265 m3
  • Bouwjaar: 2012

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een schitterend hoogwaardig afgewerkt (penthouse) appartement op de bovenste woonlaag op centrum locatie in appartementen complex “Hartje Eindhoven”.
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, inpandige berging, moderne open keuken, moderne badkamer en sanitair, sfeervolle living, balkon, eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en een berging.

Ligging:

Appartementen complex “Hartje Eindhoven” ligt vlak naast het Philips Stadion en op loopafstand van het centrum van Eindhoven, NS station, Strijp S en alle denkbare voorzieningen op loopafstand.

Indeling
U komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte, berging en de woonkamer gelegen zijn. Het gehele appartement met uitzondering van de keuken, toilet en badkamer is voorzien van een fraaie eiken vloer.

Woonkamer
De licht overgoten woonkamer wordt gedomineerd door de hoge plafonds en de grote raampartijen tot aan de grond. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe open keuken is uitgevoerd met een (spoel) eiland en beschikt over alle denkbare inbouw-apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een oven. Tevens is er voldoende opbergruimte in de diverse onder en bovenkasten en lades.

Slaapkamer 1
Direct naast de voordeur bevindt zich de royale masterbedroom. Deze kamer biedt voldoende ruimte ten behoeve van het plaatsen van een tweepersoonsbed en een garderobekast.

Slaapkamer 2
Royale tweede slaapkamer aan de straatzijde gelegen.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is ook perfect in te richten als studeer- en/of hobbykamer.

Badkamer
De moderne badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad, toilet en een vaste wastafel.

Toilet
De moderne toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje. Het toilet wordt elektrisch verwarmd en is voorzien van hygiëne douche.

Berging/wasruimte
Vanuit de hal is de royale inpandige berging te bereiken. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het royale balkon te bereiken. Het balkon ligt aan twee zijden van de woonkamer en biedt een prachtig wijds uitzicht.

Parkeerplaats /berging:
Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.

Kenmerken:
– Hoogwaardig afgewerkt 4-kamer appartement (penthouse) gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in het centrum van Eindhoven.
– Het appartement is voorzien van een moderne open keuken en beschikt tevens over een moderne badkamer en sanitair.
– Fraai woongedeelte met hoge plafonds en grote raampartijen.
– Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage
– De servicekosten voor het appartement en parkeerplaats bedragen ca. € 250,- per maand.
– Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Zodoende worden de vloeren in de zomertijd lekker koel. Voor de verwarming betaalt u een maandelijks, naast de servicekosten, een voorschot ter hoogte van € 110,-.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×