Willem Schorerstraat 37 Eindhoven

Verkocht

Willem Schorerstraat 37
5652 RR, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 155 m2
  • Perceeloppervlakte: 134 m2
  • Inhoud: 556 m3
  • Bouwjaar: 2009

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Royale, lichte en jonge (2009) tussenwoning gelegen in de populaire jonge buurt “Lieven” in de wijk Lievendael stadsdeel Strijp. Centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen, ASML, High Tech Campus, Eindhoven Airport, basisscholen, de internationale school (ISE), parken, winkels, Strijp-S en het stadscentrum. De woning beschikt overeen ruime living, moderne open woonkeuken, 1e verdieping met 3 slaapkamers, 2e verdieping met 4e slaapkamer en royaal zonnig dakterras, keurig aangelegde en zonnige achtertuin en een eigen parkeerplaats op afgesloten achter terrein.

INDELING WONING:

Begane grond:
Middels de overdekte entree toegang tot de woning. Middels de hal toegang tot de praktische berging onder de trap, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer en de toiletruimte.

Toiletruimte:
Volledig betegelde moderne toiletruimte voorzien van vrij hangend toilet en fontein.

Keuken:
Aan de voorzijde van de woning ruime open met woonkeuken. De moderne keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, RVS-afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. De keuken biedt veel bergruimte in diverse onder en bovenkasten en de aparte wandkast. Door de grote raampartij veel lichtinval en uitzicht op de straat aan de voorzijde.

Woonkamer:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer. Door de grote raampartij aan de achterzijde staat deze in open verbinding met de keuken en de tuin en geniet de woonkamer veel natuurlijke lichtinval. De tuin is toegankelijk vanuit het woongedeelte middels een loopdeur.

1e verdieping:
Middels de trapopgang toegang tot de ruime en lichte overloop met Frans balkon, drie slaapkamers, moderne badkamer en 2 praktische bergkasten. De overloop is voorzien van een lichte laminaatvloer welke is doorgelegd op de gehele verdieping met uitzondering van de badkamer.

Badkamer:
Moderne volledig betegelde badkamer met ligbad voorzien van douchewand met grohe regendouche, wastafel met bijpassend meubel en verlichte spiegelkast, radiator en een vrij hangend toilet.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een dubbele raampartij.
Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is het grootst van formaat en ligt aan de achterzijde van de woning en is tevens voorzien van een dubbele raampartij.
Slaapkamer 3: Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een enkele raampartij.

2e verdieping:
Middels de brede vaste trapopgang te bereiken en biedt toegang tot de ruime overloop, ruime en lichte vierde slaapkamer, riant dakterras en cv/was ruimte. De gehele verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer.

CV/wasruimte:
In cv/wasruimte bevindt zich de opstelling cv-ketel (2018) en de unit van de mechanische ventilatie(2018), verder bevinden zich hier ook de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger en is er voldoende bergruimte.

Dakterras:
Royaal en zonnig gelegen(zuidoosten) dakterras van ca. 30m2 voorzien van zonneluifel en tegels en te bereiken vanuit de overloop en de slaapkamer (4).

Slaapkamer 4:
Riante vierde slaapkamer of werkkamer, met licht en ruimtelijk effect vrije hoogte van 3,6 m en de grote raampartij.

Tuin:
Vanuit woonkamer toegang tot geheel omheinde zonnige, onderhoudsarme, achtertuin (zuidoosten) met tegels, kunstgras en buitenkraantje.

Berging:
Vrijstaande houten berging met elektra.

Parkeerplaats:
Middels een afsluitbare achterom toegang tot met elektrische poort afgesloten achter terrein met eigen parkeerplaats.

Kenmerken woning:
• Royale en lichte tussenwoning gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk “Lievendaal” stadsdeel Strijp te Eindhoven.
• De woning is volledig voorzien van onderhoudsvriendelijke aluminium kozijnen.
• De woning is volledig geïsoleerd en heeft radiatoren geschikt voor lage temperatuurverwarming en beschikt over een energielabel A.
• De woning beschikt over een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein gelegen achter de woning. De VVE kosten bedragen hiervoor € 120,- per jaar.
• De woning beschikt over 4 volwaardige slaapkamers, moderne open woonkeuken, een moderne badkamer en een fraai dakterras.
• Vaste netwerkaansluitingen op alle slaapkamers en woonkamer.
• Gunstig gelegen nabij park met speeltuin en kinderboerderij, HOV halte, diverse winkels (Lidl, Albert Heijn, Nettorama); – Strijp-R (met o.a. Piet Hein Eek); – Strijp-S en stadscentrum op loop- en fietsafstand; – ASML (5 km), High Tech Campus (6 km) en Eindhoven Airport (6 km);
• Aanvaarding in overleg.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×