Tilburgseweg-Oost 3 Eindhoven

Verkocht

Tilburgseweg-Oost 3
5651 AG, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 108 m2
  • Perceeloppervlakte: 176 m2
  • Inhoud: 363 m3
  • Bouwjaar: 1962

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Fraaie tussenwoning met 3 royale slaapkamers, ruime en keurig aangelegde achtertuin met berging en afsluitbare achterom. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en beschikt over een energielabel B. De woning is gelegen in het gewilde “Drents Dorp” in Strijp op steenworp afstand van het Evoluon en op korte afstand van alle gewenste voorzieningen, uitvalswegen, Strijp S en Strijp R.

Ligging:
De woning is gelegen op een unieke locatie tussen het gezellige oude Strijp, het hippe, trendy, innovatieve Strijp-S en het iconische Evoluon. Midden in het creatieve en culturele hart van Eindhoven. De omgeving is verrassend veelzijdig. Met de Wielewaal, Philips de Jongh park en Philips van Lennep park op loopafstand doet het aan alsof u in het groen woont. Anderzijds, met de kleine designer shops, diverse restaurants, elke maand de Feelgood market, en met de Versmarkt op Strijp-S, waant u zich in het midden van de stad.

Indeling woning:
Middels de keurig aangelegde voortuin welke volledig is voorzien van sierbestrating toegang tot de overdekte entree van de woning.

Begane grond:
Vanuit de hal toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, toiletruimte, kelder met opstelling groepenkast en bergruimte.

Toiletruimte:
Ruime en geheel betegelde toiletruimte voorzien van een zwevend toilet, urinoir, fonteintje

Woonkamer:
De royale woonkamer beschikt over een lichte tegelvloer en de wanden/plafonds zijn afgewerkt met keurig stucwerk. De woonkamer beschikt over een natuurlijke en prettige lichtinval dankzij de grote raampartij aan zowel de voor- als achterzijde. Middels de schuifpui aan de achterzijde van de woning toegang tot de keurig aangelegde achtertuin.

Keuken:
Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken welke is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken beschikt over diverse onder en bovenkasten, lades en beschikt over alle denkbare inbouw-apparatuur zoals; een magnetron, inductie kookplaat met afzuigkap, koelkast, rvs spoelbak en tevens bevindt zich in de keuken ook de wasmachine maar hier zou ook eenvoudig een vaatwasser kunnen worden geplaatst. De keuken is voorzien van een eiken kasten en is afgewerkt met een composiet keukenblad. Verder bevindt zich in de keuken een aparte kast met daarin de recent vernieuwde cv-ketel (2020), vanuit de keuken middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

1ste verdieping:
Via de recent vernieuwde trapopgang is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. De overloop met tegelvloer biedt toegang tot een praktische berging, 3 slaapkamers en de ruime badkamer.

Berging:
Praktische bergruimte met extra opbergruimte en hier is eventueel vrij eenvoudig een luik te realiseren met een vlizotrap naar de bergzolder. Deze ruimte is afgewerkt met stucwerk wanden/plafonds en vloerbedekking.

Wasruimte:
Praktische separate wasruimte welke volledig is betegeld.
Slaapkamers:
Alle slaapkamers zijn voorzien van een lichte tegelvloer en grote raampartijen (kunststof).
Slaapkamer 1: Royale ouderslaapkamer welke is voorzien van 2 inbouwkasten en is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2: Kleinere slaapkamer welke tevens is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: Royale slaapkamer welke is voorzien van een inbouwkast en rolluik en is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer:
Deze moderne en ruime badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel met bijpassend meubel, ligbad, inloopdouche, designradiator en inbouwspots. De badkamer is verder afgewerkt met een stucwerk plafond en voorzien van een grote raampartij(kunststof) met elektrisch rolluik.

Tuin:
Vanuit de woonkamer en keuken toegang tot de ruime en privacy biedende achtertuin. De tuin is volledig voorzien van sierbestrating en 2 borders met vaste beplanting. Verder beschikt de tuin over een ruime vrijstaande stenen berging en een afsluitbare achterom.

Berging:
Ruime vrijstaande stenen berging welke beschikt over meer dan voldoende opbergruimte en elektra.

Kenmerken woning:
• De woning is gelegen in het gewilde “Drents Dorp” in Strijp op steenworp afstand van het Evoluon en op korte afstand van alle gewenste voorzieningen, uitvalswegen, Strijp S en Strijp R.
• De woning is recent voorzien van een nieuwe cv-ketel, dak-isolatie en een fraaie trapopgang.
• De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas en aan de achterzijde geheel voorzien met rolluiken.
• De woning beschikt over een definitief energielabel B.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×