Koppenhoek 14 Eersel

Verkocht

Koppenhoek 14
5521 GZ, Eersel

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 134 m2
  • Perceeloppervlakte: 438 m2
  • Inhoud: 520 m3
  • Bouwjaar: 1971

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een geschakelde woning aan de Koppenhoek te Eersel met veel leefruimte, lichtinval en een oase aan rust en groen in de achtertuin. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken van deze fraaie vrijstaande woning. Daarnaast is het onder andere voorzien van vier slaapkamers, ruime living en eigen garage. Dit maakt het een fijne plek om te wonen voor gezinnen.

Ook de ligging van de woning is ideaal voor gezinnen. Zo is het gelegen in de gewilde wijk ‘Molenakkers’, een mooie wijk met veel groen en ruime opzet. Binnen enkele minuten ben je in de gezellige dorpskern, met al zijn gezellige restaurants en winkels. Ook verschillende basisscholen en middelbare scholen liggen op loop- of fietsafstand.

Indeling
Begane grond
De woning is te betreden via een keurig aangelegde voortuin die is voorzien van een ruime oprit en veel groen. Vanuit de hal van de woning kun je naar de garage, het aparte toilet, de badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Deze sfeervolle woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval, authentiek balkenplafond en een haard. Hier heb je enorm veel ruimte, waardoor je deze geheel naar eigen wens kunt indelen.

De keuken is ingericht met een simpel keukenblok met witte keukenkasten en werkblad. Hier ben je momenteel voorzien van vaatwasser, dubbele wasbak en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De badkamer is modern en strak ingericht met volledig witte betegeling. Hier kom je aan niets tekort met douche en wastafel in meubel. Het aparte toilet in de hal is ook voorzien van witte betegeling, wat het een mooi geheel maakt.

De twee kamers op deze verdieping zijn ongeveer even groot en beiden uitstekend als slaapkamers te gebruiken. Ze kenmerken zich allebei door een vaste kast en een brede raampartij die uitzicht geeft op prachtig groen van de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn nog eens twee kamers gesitueerd, die allebei zijn voorzien van wasbak. Deze zijn ideaal in te richten als bijvoorbeeld (kinder)slaapkamer, thuiskantoor, inloopkast of iets anders. Aan jou de keuze!

Buitenruimte
De tuin is een heerlijk plekje van deze woning. Het is een oase van rust en groen die te bereiken is via de woonkamer en slaapkamer. Groen liefhebbers kunnen hier heerlijk aan de slag en er is ook een betegeld terras waar een fijne zit- of eethoek te creëren is.

Bijzonderheden
– Keurig onderhouden vrijstaande woning
– Kindvriendelijke omgeving
– Alle voorzieningen nabij
– Dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer
– Vier slaapkamers
– Riante achtertuin met veel groen
– Ruime oprit en eigen garage

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×