Willem Knaapenstraat 59 Geldrop

Verkocht

Willem Knaapenstraat 59
5666 TM, Geldrop

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 86 m2
  • Perceeloppervlakte: 192 m2
  • Inhoud: 371 m3
  • Bouwjaar: 1950

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Ruime gerenoveerde tussenwoning met serre, 2 ruime bergingen en een diepe privacy biedende achtertuin.

Ligging:
De woning is gelegen aan een rustige straat in de wijk Braakhuizen, nabij het gezellige centrum van Geldrop, het kasteel van Geldrop, alsmede diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Tevens gunstige ligging op 15 autominuten van het centrum van Eindhoven Verder ligt de woning goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Via de voordeur is de entree te bereiken. Vanuit de hal met pvc-vloer is er toegang tot de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

Toiletruimte:
Moderne toiletruimte welke gedeeltelijk is betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

Woonkamer:
De lichte, sfeervolle doorzon-woonkamer is voorzien van stucwerk wanden en pvc-vloer. Het is een fijne en lichte verblijfsruimte met ruim eetgedeelte aan de achterzijde. Vanuit het eetgedeelte toegang tot de nette, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur.

Keuken:
Er is een open doorgang naar de ruime praktische half-open keuken, welke veel werkruimte biedt en voorzien is van spoelbak, 5-pits gasfornuis, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De diverse kasten en lades bieden voldoende bergruimte. De pvc-vloer is doorgelegd tot in de keuken.

Serre:
Vanuit de keuken toegang tot de ruime serre waar de wasmachine- en droger-opstelling staat opgesteld. Ook is hier nog ruim plek voor bijv. een extra koelkast en magnetron. De serre is voorzien van laminaatvloer. Middels de kiep-/schuifpui toegang tot de achtertuin.

Tuin:
De diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten en is verzorgd aangelegd met een terras, gazon, en plantenbakken. Heerlijk genieten hier! Vanuit de tuin toegang tot een ruime berging aan de achterzijde. Verder heeft de tuin ook een achterom.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, met uitzondering van de serre en berging.

1ste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, de nette badkamer en de vlizotrap naar de vliering. De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaat. Met uitzondering van de badkamer, deze is volledig betegeld.

Slaapkamers:
Slaapkamer I is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een inbouwkast. Lichte kamer met ramen aan beiden zijdes.
Slaapkamer II is aan de voorzijde van de woning gelegen en is ook voorzien van inbouwkast.

Badkamer:
De badkamer is uitgerust met een ligbad en douche, designradiator en een ruim wastafelmeubel. De moderne badkamer is gedeeltelijk uitgevoerd met een donkerkleurige tegelvloer en lichtkleurige wandtegels.

Vliering:
Vliering te bereiken middels vlizo-trap. Veel bergruimte en de C.V.-ketel is hier opgesteld.

Kenmerken:
* Woning grotendeels voorzien van dubbel glas;
* Vrijwel gehele woning is voorzien van fraai stucwerk;
* Moderne, nieuwe keuken (2019);
* Nette badkamer (2019);
* Gelegen nabij het centrum van Geldrop met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; bus stop, winkels en uitvalswegen.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten.
Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkhei

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×