Rapenland 14 Geldrop

Verkocht

Rapenland 14
5663 HR, Geldrop

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Perceeloppervlakte: 195 m2
  • Inhoud: 424 m3
  • Bouwjaar: 1988

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Ruime 2-onder 1 kapwoning gelegen op een gewilde en kindvriendelijke woonlocatie in de wijk “Bronzenwei” te Geldrop. De woning beschikt over 5 slaapkamers, vrijstaande stenen garage en een keurig aangelegde privacy biedende achtertuin gelegen op het zonnige zuiden!

Indeling:

Begane grond:

Entree:
Middels de overdekte zij entree toegang tot de woning. Vanuit de hal met vinylvloer toegang tot de toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

Toiletruimte:
Gedeeltelijk betegelde toiletruimte voorzien van staand closet en fonteintje.

Woonkamer:
Lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer en grote raampartijen aan de voor en achterzijde waardoor de woning geniet van een prettige lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de keuken, praktische trappenkast en middels een loopdeur toegang naar de achtertuin. De gehele begane grond wordt verwarmd door plintverwarming.

Keuken:
Lichte open keuken voorzien van diverse apparatuur zoals; een vaatwasser, dubbele rvs spoelbak, losstaande Amerikaanse koelkast, losstaand kooktoestel met groot formaat oven en gaskookplaat, afzuigunit en diverse onder en bovenkasten voor voldoende opbergruimte.

1e verdieping:
Middels de trapopgang toegang tot de 1e verdieping en vanuit de overloop met laminaatvloer toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers:
• Slaapkamer 1 van ca. (2,10 x 3,65) met inbouwkast aan de achterzijde van de woning.
• slaapkamer 2 van ca. (3,26 x 4,70) aan de achterzijde van de woning.
• slaapkamer 3 van ca. (3,25 x 3,60) aan de voorzijde van de woning.
Alle slaapkamers zijn voorzien van een raampartij en radiatoren.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer voorzien van een 2e toilet, radiator, raampartij, wastafel met bijpassend meubel en een ligbad met douchefunctie.

2e verdieping:
Middels de vaste trap toegang tot de 2e verdieping met een ruime overloop voorzien van aansluitingen was apparatuur, mechanische ventilatie-unit en 2 slaapkamers.

Slaapkamers:
• Royale slaapkamer 4 aan de achterzijde van de woning van ca. (4,20×3,03) voorzien van een laminaatvloer en kunststof dakkapel en bergruimte onder de knieschotten.
• Slaapkamer 5 aan de achterzijde van de woning (3.24X2.28) met de opstelling cv-combiketel (2009) en tevens voorzien van een laminaatvloer en bergruimte onder de knieschotten.

Zolder:
Vanuit de overloop middels een losse trap toegang tot de bergzolder van ca. (5,41×2,36) voor extra opbergruimte.

Tuin:
Keurig aangelegde achtertuin voorzien van sierbestrating, terras, gazon, vaste beplanting en tevens te bereiken middels een poort aan de zijkant van de woning. De woning is gelegen op het zonnige zuiden en biedt voldoende privacy.

Garage:
Vanuit de tuin middels een loopdeur toegang tot de vrijstaande stenen garagebox welke is voorzien van elektra en elektrische deur. Voor de garagebox is een eigen oprit gelegen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving van de woning.

Kenmerken:
• Ruime 2-onder 1 kapwoning voorzien van 5 slaapkamers gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk “Bronzenhei” te Geldrop.
• De woning is voorzien van een eigen oprit en een vrijstaande stenen garage met elektrische deur.
• De woning is aan de achterzijde in 2008 voorzien van een groot kunststof dakkapel.
• Gunstig gelegen t.o.v. rijksweg A-67 en het stadscentrum van Eindhoven. Het gezellige centrum van Geldrop, alsmede het NS-station zijn op fietsafstand.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.
Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×