Fleminglaan 6 Eindhoven

Verkocht

Fleminglaan 6
5644 DH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 185 m2
  • Perceeloppervlakte: 392 m2
  • Inhoud: 750 m3
  • Bouwjaar: 1978

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Op ruim perceel gelegen, zeer royaal half vrijstaand herenhuis met maar liefst 5 slaapkamers, 12 zonnepanelen, riante oprit, garage met royale bergvliering, royale zolderverdieping voorzien van dakkapel en privacy biedende verzorgd aangelegde achtertuin op het Westen gelegen in een rustige straat in de gewilde wijk ‘De Roosten’.

Ligging: Op prominente locatie gelegen in gewilde wijk ‘De Roosten’ gelegen, nabij alle gewenste faciliteiten, met in de directe omgeving; winkels, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen.
Indeling:

Begane grond:
Voortuin: Verzorgde voortuin voorzien van diverse beplantingen en riante oprit voor meerdere auto’s.

Entree:
Overdekte entree voorzien van een doorlopende houtenparketvloer. Vanuit de hal is er toegang tot het toilet (gedeeltelijk betegeld hangcloset en fonteintje), trap naar eerste verdieping en deur naar de woonkamer.

Woonkamer:
Zeer royale woonkamer voorzien sfeervolle (gas)kachel, raampartijen rondom waardoor de woonkamer van een prettige en natuurlijke lichtinval geniet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het eetgedeelte, vanuit hier middels een deur toegang tot de keuken en een schuifpui naar het terras en de keurig aangelegde achtertuin op het westen.

Keuken:
Vanuit de woonkamer te bereiken keuken geplaatst in hoek-opstelling, voorzien van onder- en bovenkasten en een donker composiet keukenblad en is verder uitgerust met diverse inbouwapparatuur te weten: rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, magnetron en oven. Het raam in de keuken geeft een prachtig uitzicht op de zonnige achtertuin. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken en tevens naar de achtertuin.

Bijkeuken:
Bijkeuken is voorzien van tegelvloer en aansluiting ten behoeve van was-apparatuur en doorgang naar garage.

Garage:
Royale garage voorzien van ca. 25m², elektrische roldeur, radiator en verder beschikt de garage over een ruime vliering met voldoende extra opbergruimte. De garage zou ook als extra woonruimte kunnen worden toegevoegd aan de woning, of eventueel gebruikt kunnen worden als praktijk aan huis of bijv. als speelkamer.

Achtertuin:
Sfeervolle achtertuin, gelegen op het westen, fraai aangelegd met diverse borders, gazon, terras, buitenverlichting, zonneluifel en groene natuurlijke omheining rondom.

1e verdieping:
Middels de ruime overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, 2 badkamers en een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers:

Slaapkamer 1: Royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van een inbouwkast, vloerbedekking en grote raampartijen.
Slaapkamer 2: Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van vloerbedekking en raampartij en deur naar Frans balkon.
Slaapkamer 3: Royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning, voorzien van vloerbedekking en grote raampartijen

Badkamer 1:
Geheel betegelde en moderne badkamer welke is voorzien van een wastafel met bijpassend meubel, toilet, designradiator, ligbad en raampartij.

Badkamer 2:
Geheel betegelde en moderne badkamer welke is voorzien van wastafel met bijpassend meubel, designradiator en ruime inloopdouche.

2e verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken zeer riante zolderverdieping, voorzien van 2 slaapkamers, dakkapel, cv-ruimte met opstelling C.V. ketel (Nefit 2014) en meer dan voldoende opbergruimte.

Slaapkamer 4: Deze royale slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, radiator en een dakkapel.

Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, wastafel, radiator en een groot dakraam.

Bijzonderheden:
• Het betreft hier een zeer ruim opgezette 2-onder1 kapwoning met maar liefst 5 slaapkamers, eigen oprit met garage en is gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk “Roosten” te Eindhoven.
• De woning beschikt over 12 zonnepanelen en heeft een definitief energielabel B.
• Ruime sfeervolle living met open (gas)haard.
• Eigen oprit voor meerdere auto’s en royale garage met bergvliering.
• Nagenoeg gehele woning voorzien van dubbele beglazing.
• Gewilde woonwijk nabij alle gewenste faciliteiten, met in de directe omgeving winkels, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×