Havensingel 242 Eindhoven

Verkocht

Havensingel 242
5611 VW, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 118 m2
  • Inhoud: 450 m3
  • Bouwjaar: 2019

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Fraaie en jonge stadswoning (bouwjaar 2019) gelegen op een zeer gewilde centrum locatie aan de Havensingel 242 in het nieuwbouwplan Dok 040 te Eindhoven. Verder beschikt de woning over 2 eigen parkeerplekken in de afgesloten parkeergarage, multifunctionele ruimte op de begane grond, luxe Siematic leefkeuken, ruime woonkamer, inpandige berging, 2 ruime slaapkamers en 2 buitenruimtes van respectievelijk ca 13m2 en ca 10m2 groot. De multifunctionele ruimte op de begane grond leent zich perfect als bijvoorbeeld 3e slaapkamer, 2e woonkamer, werkkamer, praktijkruimte of speelkamer.

Ligging:
De Havensingel is onderdeel van de Irisbuurt in het Eindhovense stadsdeel Stratum. Aan de Havensingel woont u op een rustige plek in een ruim opgezette, kindvriendelijke buurt. Belangrijke voorzieningen als supermarkten en essentiële winkels bevinden zich op korte loopafstand, terwijl ook diverse basisscholen en middelbare scholen in de nabijheid zijn. Ondanks de rustgevende ligging van het huis woont u op maar vijf minuten lopen van het bruisende stadscentrum van Eindhoven. Station Eindhoven Centraal bereikt u in dik vijf minuten fietsen, al kunt u natuurlijk ook de bus pakken vanaf bushalte Havenhoofd, op tweehonderd meter van de woning. Als u liever met de auto reist, dan zit u vanuit de Havensingel in vijf minuten op de ringweg rond Eindhoven. Vanuit daar rijdt u in een mum van tijd op de uitvalswegen rond de stad.

Indeling:

Begane grond:
Zowel vanuit de straatzijde als vanuit de parkeergarage is de begane grond toegankelijk. Vanuit de straatzijde kom je direct in de multifunctionele ruimte die uiteraard voor diversen doeleinden te gebruiken is. Een 3e slaapkamer, 2e woonkamer, werkkamer, praktijkruimte of speelkamer past hier perfect. De ruimte is voorzien van fraaie marmoleum vloer en stucwerk wanden. Vanuit deze ruimte is er doorloop naar een hal waar de trapopgang met trapkast toegang naar berging en de toiletruimte zijn gesitueerd.

Toiletruimte:
De toiletruimte is deels betegeld, voorzien van wandcloset toilet en fonteintje.

Parkeergarage:
In de parkeergarage is (direct bij de 2 naast elkaar gelegen parkeerplekken) de entree van de woning. Je komt direct in de berging binnen waar je dus perfect je fiets kunt stallen.

Berging:
In de ruime berging bevindt zich een kitchenette voorzien van een koelkast, rvs spoelbak met kraan, onderkasten en de aansluiting voor een wasmachine. Verder bevindt zich hier de opstelling cv-ketel(2019), ventilatiesysteem, en voldoende opbergruimte.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping is het woongedeelte gesitueerd. Door de grote raampartijen is er een schitterende lichtinval. Aan de voorzijde is de luxe Siematic keuken gesitueerd.

Keuken:
De moderne Siematic keuken is strak qua uiterlijk en bijzonder fraai. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien en zijn o.a. aanwezig een vaatwasser, koelkast, Quooker, combi bak/stoom oven, spoelbak, fraai RVS werkblad, Bora inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging (recirculatie) en voldoende bergruimte. De ruimte leent zich verder perfect om nog een grote eettafel te plaatsten. Vanuit de keuken is er middels dubbele schuifdeur dan toegang tot het dakterras aan de voorzijde.

Dakterras:
Het terras is mooi ruim en meet circa 13m2. Door de ligging op het zuiden heb je hier heerlijk de hele dag het zonnetje.

Living:
Aan de achterzijde van de woning is het woongedeelte. Het woongedeelte is, net als de begane grond, voorzien van de hoogwaardige marmoleum vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en plafonds. Ook vanuit de woonkamer is middels dubbele schuifdeuren de buitenruimte toegankelijk.

Buitenruimte:
Deze buitenruimte is gesitueerd aan het binnenplein en is dus perfect voor een lekkere barbecue met buren, kennissen, vrienden of familie.

2e verdieping:
Vanuit de overloop op de 2e verdieping heeft u toegang tot 2 royale slaapkamers en de moderne badkamer.

Badkamer:
De moderne en ruime badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloop-douche, dubbele wastafel met bijpassend meubel, designradiator en toilet.

Slaapkamers:
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is met ca. 17m2 mooi ruim. Uiteraard ook hier weer de marmoleum vloer en stucwerk wand- en plafonds afwerking.
Aan de voorzijde nog een ruime slaapkamer van respectievelijk 14m² groot, en verder beschikt deze kamer over 2 Franse balkons. Deze kamer is ook weer voorzien van een marmoleumvloer en stucwerk wanden en plafonds. Beide slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen waardoor de kamers genieten van een prettige natuurlijke lichtinval.

Kenmerken:
• Fraai stadswoning gelegen op een zeer gewilde woonlocatie op loopafstand van alle denkbare voorzieningen en het centrum van Eindhoven.
• De woning is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een luxe Siematic keuken en een moderne badkamer.
• De woning beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen in de onder gelegen parkeerkelder.
• Het betreft hier een appartementsrecht en zodoende bedragen de servicekosten € 132,71,- per maand.
• Het appartement is volledig geïsoleerd en beschikt over een energielabel A
• In de gehele woning ligt een prachtige en duurzame marmoleum vloer met vloerverwarming op de 1e verdieping.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×