Willemstraat 47B Eindhoven

Verkocht

Willemstraat 47B
5611 HC, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 57 m2
  • Inhoud: 184 m3
  • Bouwjaar: 1985

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Fraai 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en balkon gelegen op toplocatie midden in het centrum van Eindhoven. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en is voorzien 2 slaapkamers, balkon, moderne badkamer, moderne keuken en een ruime berging in de kelder. Het balkon is beschut gelegen en gericht op het zonnige zuiden.

Ligging:
Het appartement is zeer gunstig gelegen aan de Willemstraat te Eindhoven. Het mooie Wilhelminaplein om de hoek, het stadscentrum en winkelcentrum op loopafstand, alsmede winkelgebied de Bergen en ook nabij diverse uitvalswegen, het station en alle denkbare voorzieningen.

INDELING:

Begane grond & berging:
Centrale, afgesloten entree met bellenplateau/ videofoon en brievenbussen. Trapportaal naar de appartementen en souterrain. Flinke berging in de kelder met verlichting en voldoende opbergruimte.

2e verdieping:
Portiek met meterkast met voldoende groepen. Entree appartement met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Intercom met videofunctie.

Toiletruimte:
Moderne toiletruimte (2018) welke volledig is betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

Bergkast:
Berging met opstelling cv-combiketel (2021) en opbergruimte.

Woonkamer:
Lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde met uitzicht over de stad, Willemstraat. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en deels behang- en stucwerk wandafwerking.

Keuken:
Open keuken met L-vormige opstelling (2010) met diverse inbouwapparatuur; 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi oven-/magnetron, koelkast en diepvries. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer en deels stucwerk-/behang wandafwerking en deur naar het balkon. Slaapkamer 2 bevindt zich aan achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer en deels stucwerk-/ behang wandafwerking en deur naar het balkon.

Badkamer:
Moderne volledig betegelde badkamer (vernieuwd in 2018) met inloopdouche, wastafel met meubel, designradiator en ventilatie. In de badkamer bevinden zich tevens de aansluitingen van de was-apparatuur.

Balkon:
Het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Deze is gericht op het zonnige zuiden en is beschut gelegen met uitzicht over een rustig (garage)plein.

Parkeren:
Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de eigen parkeerplaats. De maandelijkse VvE kosten hiervoor bedragen € 13,95 per maand.

Kenmerken:
• Leuk, 3 kamer appartement met eigen parkeerplaats gelegen in hartje centrum van Eindhoven.
• Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en is voorzien 2 slaapkamers, balkon, moderne badkamer en een ruime berging in de kelder.
• Zeer gunstig gelegen; Het Wilhelmina plein om de hoek en het stadscentrum van Eindhoven en alle gewenste en denkbare voorzieningen op loopafstand.
• Moderne badkamer en sanitair uit 2018 met inloop douche en wastafel met meubel.
• Beschut balkon op het zuiden.
• CV-ketel is in 2021 vervangen in samenwerking met de VvE.
• Servicekosten circa € 135,05 per maand.
• Servicekosten parkeerplaats € 13,95 per maand

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×