Nieuwveld 142 Helmond

Verkocht

Nieuwveld 142
5702 HW, Helmond

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 60 m2
  • Inhoud: 175 m3
  • Bouwjaar: 1978

Omschrijving

DVC Vastgoed biedt u aan: Keurig onderhouden 2-kamer appartement met een ruime slaapkamer, badkamer, moderne keukeninrichting, lichte woonkamer en een op het westen gesitueerd ruim balkon met weids uitzicht.

Ligging:
Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex met een gezonde en actieve Vereniging van eigenaren. Helmond-Noord is een zeer complete wijk. U vindt hier onder andere winkelcentrum “de Bus” (gelegen tegenover dit appartement), natuurgebied de Bundertjes waar u heerlijk kunt recreëren en prima verbindingen zowel per openbaar vervoer als per fiets en auto. Het reeds genoemde winkelcentrum “de Bus” is een overdekt winkelcentrum met volop gratis parkeerruimte. Er is een breed winkelaanbod waar u zowel uw dagelijkse boodschappen kunt kopen in één van de twee supermarkten of bij de verswinkels.

Begane grond:
Via het parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid en groenvoorzieningen kom je in de hal/entreepartij met bellentableau, brievenbussen, trap- en lift. Tevens zijn hier de privé-bergingen gelegen.

3e verdieping:
Vanaf de galerij heb je toegang tot de hal/gang van dit leuke appartement. Middels hal/gang welke is voorzien van een laminaatvloer welke over het gehele is appartement is doorgelegd zijn o.a. gelegen de meterkast, slaapkamer, badkamer, toiletruimte, inpandige berging en de lichte living. Aansluitend kom je in de op het westen georiënteerde en tevens ontzettend lichte living met een grote raampartij, van waar je een prachtig uitzicht hebt in de groene woonomgeving.

Slaapkamer:
Vanuit de hal toegang tot de ruime slaapkamer.

Toiletruimte:
De grotendeels betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en fonteintje.

Berging:
De berging/wasruimte biedt veel opbergmogelijkheden en ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger. Hier bevindt zich tevens de individuele meter voor de blokverwarming.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met bijpassend meubel.
Keuken:
De moderne keuken staat in half-open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een keurig nette, moderne keukeninrichting in rechte opstelling. Naast de diverse onder-, bovenkastjes en lades zijn de navolgende inbouwapparatuur aanwezig: vaatwasmachine, rvs spoelbak, koelkast, groot formaat gasfornuis met oven en afzuigkap.

Balkon:
Het op het westen gesitueerde balkon is voorzien van kunstgras en biedt ruimschoots de mogelijkheid voor het plaatsen van je loungeset of tuinmeubels. Tevens kun je hier genieten van het weidse uitzicht!

Kenmerken:
• Het appartement is gelegen op de 3e verdieping gelegen van een keurig onderhouden appartementencomplex.
• Lichte woonkamer met ruim balkon gelegen op het Westen.
• Moderne keukeninrichting.
• Servicekosten (VvE-bijdrage) ca. € 101,46,- per maand, voorschot stookkosten nu € 56,00 per maand.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×