Pieter Pauluslaan 3 Eindhoven

Verkocht

Pieter Pauluslaan 3
5652 VD, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 83 m2
  • Perceeloppervlakte: 163 m2
  • Inhoud: 306 m3
  • Bouwjaar: 1956

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Keurig onderhouden tussenwoning voorzien van een sfeervolle living, 3 slaapkamers, mogelijkheid tot een 4e slaapkamer, dichte keuken, diepe achtertuin met een fraaie bergruimte en gelegen op een gewilde woonlocatie in het stadsdeel Strijp in de wijk Lievendaal.

Ligging:
Deze instapklare tussenwoning is gelegen in de gewilde buurt Strijp. De wijk is voorzien van alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, scholen, kinderopvang, diverse winkels en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
Middels de verzorgde aangelegde voortuin heeft u toegang tot de woning. Vanuit de hal is er toegang tot de toiletruimte, meterkast (5 groepen + 2 aardlekschakelaars) en sfeervolle living.

Toiletruimte:
Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een hangend closet en natuurlijke ventilatie.

Woonkamer:
De sfeervolle living is voorzien van natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde van de woning. De sfeervolle woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de zit gedeelte is de tuin bereikbaar tevens is er vanuit de woonkamer toegang tot de keuken.

Keuken:
De praktische keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is in een rechte opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een 5- pits gasfornuis, combi oven/magnetron en een afzuigkap. Tevens is in de keuken een wasmachine-aansluiting en de tweede toegangsdeur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Middels de overloop is er toegang tot de badkamer, 2 slaapkamers, 1 kamer welke nu is ingericht als een kledingkamer.

Slaapkamers:

Slaapkamer I:
Is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en rolluik.

Slaapkamer II:
Is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ook voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een rolluik. Momenteel is deze kamer in gebruik als kantoor.

Badkamer:
Volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel met bijpassend wastafelmeubel en een designradiator.

2e verdieping:
Middels een vaste trap toegang tot de overloop welke voorzien is van een dakraam en cv-combiketel. Tevens is hier ook de 4e slaapkamer welke voorzien is van een berging en een dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Tuin:
De verzorgde achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en is voorzien van een terras, buitenkraantje en diverse borders met beplanting.

Berging:
In de achtertuin bevindt zich de stenen berging welke is voorzien van elektra.

Kenmerken:
– Keurig onderhouden tussenwoning;
– Instap klaar;
– Gelegen op een populaire locatie;
– Cv-combiketel vervangen in 2016;
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×