Grastapijt 5 Eindhoven

Verkocht

Grastapijt 5
5658 HH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 96 m2
  • Perceeloppervlakte: 156 m2
  • Inhoud: 330 m3
  • Bouwjaar: 2003

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING BESTAAT ER HELAAS GEEN MOGELIJKHEID MEER OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een keurig onderhouden tussenwoning gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de woonwijk “Grasrijk” (Meerhoven).
Ligging:
De woning is gelegen in de jonge en groene woonwijk Grasrijk (Meerhoven). In de directe omgeving van deze woning liggen de dagelijkse winkelvoorzieningen van Winkelcentrum Meerrijk, diverse scholen en uitvalswegen via het openbaar vervoer. Ook snelwegen zijn vanaf deze locatie snel en gemakkelijk bereikbaar, net als het centrum van Eindhoven.
Indeling:
Begane grond:
Via de grotendeels beplante voortuin met looppad is de overdekte entree van de woning bereikbaar. De voordeur leidt naar de hal met daarin het deels betegelde toilet met fonteintje, de meterkast (5 groepen, aardlekschakelaar, glasvezelaansluiting) en de unit voor de warmtewisselaar. In de hal bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur tot de woonkamer.
Woonkamer:
De woonkamer is een lichte ruimte met een grote raampartij in de achtergevel. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. De gehele woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en middels een loopdeur in de achtergevel is de diepe achtertuin bereikbaar.
Keuken:
De half open keuken is geplaatst in een hoek opstelling en is voorzien van een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. Verder biedt deze keuken nog voldoende ruimte in de diverse lades en boven- en onderkasten. Vanuit de voorzijde geeft een grote raampartij veel lichtinval.
Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie slaapkamers, de badkamer en een aparte wasruimte. Deze aparte wasruimte is op de overloop gelegen en biedt plaats aan de aansluiting voor het witgoed.
Slaapkamers:
Slaapkamer 1 (circa 15 m2) is de hoofdslaapkamer en ligt aan de achterzijde. Deze kamer is van een ruim formaat en biedt voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en kastenwand. Slaapkamer 2 (circa 8 m2) is tevens aan de achterzijde gelegen. Dit is de kleinste slaapkamer van de woning maar nog steeds van een prima formaat en ideaal te gebruiken als kinderkamer, kastenkamer of als werkplek. Slaapkamer 3 (circa 10,5 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is momenteel in gebruik als sport– en game kamer; er is voldoende ruimte voor een bed en kastenwand met bijvoorbeeld een bureau. De kamer is dan ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld kinderkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer.
Badkamer:
De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Een te openen raam zorgt hier voor natuurlijke lichtinval en ventilatie. Verder is de badkamer ook nog aangesloten op de mechanische ventilatie.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafel, (zwevend) toilet en radiator.

Tuin:
De wintergroene, onderhoudsvriendelijke achtertuin met terras en vaste planten is gelegen op het noordwesten. Achter in de tuin bevindt zich de afsluitbare houten berging met overkapping welke is voorzien van opbergruimte en elektra. Onder de overkapping bevindt zich de poort naar het achterpad.

Kenmerken:
• Instapklare eengezinswoning met ruime woonkamer, woonkeuken, drie slaapkamers, nette badkamer en fraai aangelegde achtertuin.
• De woning is gelegen in Grasrijk, Meerhoven op een goede woonlocatie. Vanuit hier zijn allerlei uitvalswegen en voorzieningen goed en snel bereikbaar waaronder supermarkten, scholen, Centraal gelegen t.o.v. winkelcentrum Meerhoven, City Centrum
Veldhoven, Eindhoven Airport, High Tech Campus en ASML en een directe busverbinding naar centrum Eindhoven/station.
• Zeer goed onderhouden buitenschilderwerk (laatst geschilderd oktober 2020)
• Alle binnenmuren geschilderd december 2020
• Binnendeuren en kozijnen geschilderd juli 2020
• Rolluiken aan de zuidzijde van het huis (slaapkamer voorzijde en keuken).
• In de straat is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
• De woning is aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk, de unit hiervoor is gehuurd.
Algemene informatie:
• Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Raampresentatie
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×