Nachtegaallaan 86 Helmond

Verkocht

Nachtegaallaan 86
5702 HZ, Helmond

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceeloppervlakte: 135 m2
  • Inhoud: 380 m3
  • Bouwjaar: 1974

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een ruime tussenwoning welke is gelegen in de planetenwijk in Helmond. Met een ligging nabij diverse scholen, bibliotheek, sportaccommodaties Helmond Trail en De Braak en het winkelcentrum De Bus zijn alle voorzieningen op korte afstand gelegen. Ook de uitvalswegen naar onder andere Eindhoven, Deurne en Den Bosch zijn gemakkelijk bereikbaar.

Indeling

BEGANE GROND

Entree
Het pad door de voortuin leidt u naar de entree van de woning. De hal biedt toegang de meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar) en middels een deur naar de ruime woonkamer en leefkeuken.

Keuken
De moderne leefkeuken ligt aan de voorzijde van de woning met een fijne raampartij die prettig lichtinval en extra ruimtelijkheid geeft. De keuken is in een L vorm geplaatst en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals: combi magnetron-oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combi, rvs spoelbak en een vaatwasser. De inrichting is afgewerkt met hoogglans witte kasten/lades en een donker keukenblad.

Woonkamer
De woonkamer heeft een ruime opzet en concentreert zich op de achtertuin. Een fijne plaats om bezoek te ontvangen in de zithoek of ’s avonds fijn te relaxen. De grote raampartijen bieden direct tuincontact en een prettige lichtinval. In het midden van de woonkamer bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping en een tussenportaal met toegang tot de toiletruimte. De gehele begane grond is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Berging
Achterin de tuin ligt de vrijstaande berging welke extra groot is en dus naast opslagruimte voor bijvoorbeeld fietsen en tuinspullen ook gebruikt kan worden als klusruimte. Er is elektra aanwezig.

1e verdieping:

De overloop vormt de verdeling tussen de drie slaapkamers, 2 inbouwkasten, cv-ruimte de en badkamer. De overloop is voorzien van vloerbedekking en de wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.

Slaapkamer I
De ruime hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een inbouwkast en is verder voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer II
De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer III
De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer.

Badkamer
De badkamer is betegeld in neutrale kleurstelling en beschikt over een ligbad, wastafel, toilet en radiator.
CV-ruimte:
Naast de badkamer bevindt zich de cv-ruimte met daarin tevens de aansluitingen voor de wasmachine en opbergruimte.

TUIN
De achtertuin is met een vrije achterom bereikbaar en heeft een ligging op het zuidwesten. De tuin is volledig voorzien van sierbestrating en houten schuttingen.

Algemene informatie:
• Ruim opgezette tussenwoning gelegen op een gewilde woonlocatie nabij uitstekende voorzieningen.
• De woning is voorzien van 3 slaapkamers en biedt voldoende opbergruimte in diverse inbouwkasten.
• De woning is voorzien van een sfeervolle living en een leef-keuken met een moderne keukeninrichting.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×