Lyonhof 29 Eindhoven

Verkocht

Lyonhof 29
5627 GH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 211 m2
  • Inhoud: 362 m3
  • Bouwjaar: 1980

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Deze verrassend ruime keurig afgewerkte tussenwoning is gelegen aan een zeer kindvriendelijk hofje. Voorzien van een nette keuken en sanitair, 3 slaapkamers, grote berging en een fijne achtertuin van ca. 18m diep met achterom. Een zeer complete instapklare woning!

Indeling

Entree/hal:
Je komt de woning binnen middels een overdekte entree en een ruime ontvangsthal, welke toegang verleent tot de toiletruimte, de woonkamer, en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer:
De sfeervolle woonkamer is heerlijk ruim en beschikt over veel lichtinval door de grote kunststof raampartijen (2008) v.v. een zonnescherm en dubbel glas aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte om een heerlijk zitgedeelte en eetgedeelte te realiseren. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming).

Keuken:
De ruime open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en verleent toegang tot de achtertuin doormiddel van een kunststof loopdeur. De keuken is geplaatst in een riante L-opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zo ben je voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en een keukeninrichting met diverse onder- en bovenkasten v.v. verlichting.

Eerste verdieping:
Ruime overloop v.v. vloerbedekking, gestucte wanden en biedt toegang tot 3 slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer I: aan de achterzijde gelegen. Ruime slaapkamer (ca. 9m2) voorzien van vloerbedekking, toegang tot bergzolder (ca. 7m2), gestucte wanden en grote raampartij met geïntegreerde rolluik in het kozijn.
Slaapkamer II: aan de achterzijde gelegen. Ruime, lichte slaapkamer (ca. 17m2) met zeer hoog plafond en voorzien van een vaste airco-unit, vloerbedekking, gestucte wanden, kastenwand en grote raampartij met geïntegreerde rolluik in het kozijn.
Slaapkamer III: aan de voorzijde gelegen. Lichte slaapkamer (ca. 12m2) met zeer hoog plafond en voorzien van gestucte wanden, vloerbedekking en grote raampartij met geïntegreerde rolluik in het kozijn.

Badkamer:
De moderne badkamer (2018), is volledig betegeld en v.v. een houtlook tegelvloer, inloopdouche met hand en stortdouche, mechanische ventilatie, vaste wastafel in meubel en designradiator.

Tuin:
De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. De Keurige aangelegde voortuin is grotendeels bestraat en biedt plaats voor één auto. Daarnaast is er een border aangelegd voor de vaste beplanting.

De royale en diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is fraai aangelegd! Zo beschik je hier over een terras met een vaste overkapping vast aan de woning, sierbestrating, karper vijver met pomp + filters (ca. 1.10 meter diep) en mooie houten schuttingen aan beide kanten. Achterin de tuin, grenzend aan de ruime berging (ca. 11m2), is er een tweede overkapping gerealiseerd. Zet een mooie lounge set of een eettafel met stoelen op het terras en het is heerlijk vertoeven met mooi weer!

Ligging:
Lyonhof 29 is gelegen in de gewilde woonwijk de “Achtse Barrier”. Dit is een zeer kindvriendelijke woonwijk, welke over diverse winkelcentra, gezondheidscentra, scholen en sportfaciliteiten beschikt. Zo vind je het sportpark Woensel Noord in de nabije omgeving. Daarnaast is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Het centrum van Eindhoven, centrum van Best en Eindhoven Airport zijn eenvoudig te bereiken.

Bijzonderheden:

– Volledige woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas met geïntegreerde rolluiken;
– Sfeervolle, ruime living;
– Ruime open keuken met met diverse inbouwapparatuur;
– 3 royale slaapkamers;
– Bergzolder;
– Moderne badkamer;
– Grote achtertuin;
– Gelegen op een rustige zeer kindvriendelijk gelegen locatie in de gewilde woonomgeving “Achtse Barrier” nabij winkels, scholen, gezondheidscentrum, sportaccommodaties en uitvalswegen.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×