Honingbij 84 Son En Breugel

Verkocht

Honingbij 84
5692 VE, Son En Breugel

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 118 m2
  • Perceeloppervlakte: 112 m2
  • Inhoud: 406 m3
  • Bouwjaar: 2016

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een modern uitgebouwde tussenwoning met dakkapel gelegen op een gewilde en kindvriendelijke woonlocatie in de nieuwbouwwijk “Sonniuspark” te Son en Breugel.

Ligging:
De straat is verkeersarm en voor de deur bevindt zich een speelveld met diverse speeltoestellen. Een basisschool, sportaccommodaties, natuur, supermarkt en het centrum van Son en Breugel bevinden zich nabij de woning. De diverse uitvalswegen zijn tevens goed en snel bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt het huis via de entree/hal voorzien van tegelvloer die toegang biedt tot de garderobe, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en een praktische vaste kast. In deze kast treft u de unit ten behoeve van de vloerverwarming aan.

Toiletruimte:
De moderne toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en ingericht met een zwevend toilet en een fonteintje.

Woonkamer:
De sfeervolle living verkrijgt voldoende natuurlijke lichtinval vanwege de grote raampartij aan de achterzijde van de woning. Via dubbele openslaande tuindeuren toegang tot de fraaie overkapping en keurig aangelegde achtertuin te bereiken. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is tevens een praktische trapkast te bereiken. In deze kast heeft u de beschikking over extra opbergruimte.

Keuken:
De moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een mooi uitzicht op de tegenover gelegen groenvoorziening/speeltuin.
De keuken is opgesteld in een L-vorm en is afgewerkt met hoogglans witte kasten en lades en een donker composiet werkblad. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals: een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, een koel-/vriescombinatie, een combi-oven en een vaatwasser.

Eerste verdieping:

Middels de vaste trap naar de overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, de moderne badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer (1) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een laminaatvloer. Door de grote raampartij (met rolluik) is er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig. Slaapkamer (2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is tevens voorzien van een laminaatvloer en grote raampartij met rolluiken. Slaapkamer (3) is de kleinste slaapkamer en bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is tevens voorzien van een laminaatvloer en rolluik.

Badkamer:
De moderne badkamer is volledig betegeld en ingericht met een ligbad voorzien van thermostaatkraan, ruime inloopdouche met glazen wand en thermostaatkraan, een vaste wastafel met bijpassend meubel, zwevend toilet, designradiator en een raam zorgt voor de natuurlijke ventilatie en lichtinval.

2e verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Vanuit de overloop toegang tot de voorzolder en de ruime 4 slaapkamer. De voorzolder is voorzien van een velux dakraam, aansluitingen voor wassen en drogen en de unit mechanische ventilatie. Slaapkamer (4) is erg ruim te noemen en voorzien van een dakkapel (met rolluik) en voldoende bergruimte achter de knieschotten en een vliering.

Tuin:
Achter de woning bevindt zich een keurig aangelegde achtertuin georiënteerd op het zonnige zuidwesten. De tuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders met vaste beplantingen. Via een vrije achterom is de tuin te bereiken.

Berging:
Op het perceel treft u een vrijstaande tuinberging aan. Deze tuinberging is opgetrokken uit hout en het dak is met golfplaten gedekt.

Kenmerken:

• Deze tussenwoning is gebouwd omstreeks 2016 en is optimaal geïsoleerd, geheel voorzien van isolerende beglazing (HR++) en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
• De woning is uitgebouwd en voorzien van een overkapping op de begane grond en een dakkapel op de 2e verdieping.
• De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming.
• De woning is voorzien van een definitief label A
• Aan de achterzijde van de woning is volop vrije parkeerruimte aanwezig.
• De woning is gelegen op een gewilde en kindvriendelijke locatie nabij scholen, winkels en uitvalswegen.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×