Pachtvelden 7 Best

Verkocht

Pachtvelden 7
5685 JT, Best

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 181 m2
  • Perceeloppervlakte: 247 m2
  • Inhoud: 656 m3
  • Bouwjaar: 2000

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een modern ruim vrijstaand geschakelde woning met een hoogwaardig afwerkingsniveau gelegen op een gewilde woonlocatie in de kindvriendelijke woonwijk “ Heivelden”.

Deze vrijstaand geschakelde woning is in 2016 geheel gemoderniseerd, hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een moderne uitstraling. De woning is voorzien van een royale living met uitbouw met lichtstraat, recent aangebouwde serre met glazen schuifwanden, compleet geïsoleerde en afgewerkte garage, moderne keuken en royale slaapkamer met en-suite badkamer op de begane grond. De eerste verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers en een 2e badkamer.

Ligging:
De woning is gesitueerd op een zeer gewilde locatie in de jonge woonwijk “Heivelden” nabij uitstekende voorzieningen waaronder winkelcentrum, scholen (basis en middelbaar onderwijs), sportaccommodaties en prima uitvalswegen naar het uitgebreide snelwegennetwerk rondom Best.

Begane grond:
Overdekte entree met hal. Hierin bevinden zich de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte, welke is voorzien van een staand closet en fonteintje. De hal is voorzien van stucwerk wanden en een stucwerk plafond en geeft toegang tot de woonkamer.

Living:
Een verrassend ruime en sfeervolle living die is afgewerkt met een fraaie eiken vloer. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en de lichtstraat zorgen voor een optimale hoeveelheid natuurlijke lichtinval. De glad gestucte wanden zijn voorzien van lichte kleuren waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt.

Middels een tussenportaal met trapopgang naar eerste verdieping en deur naar slaapkamer met en-suite badkamer. De ruime slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, maatwerk inbouwkast en biedt toegang tot de moderne en-suite badkamer.

Badkamer begane grond:
Moderne ruime badkamer voorzien van dubbele wastafel voorzien van design wastafelmeubel, fraaie inloop/regen douche, ligbad, wandcloset en designradiator. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Keuken:
De moderne keuken is gesitueerd in het midden van de living en beschikt over een keukenmeubel in U-opstelling en is voorzien van een silestone werkblad, spoelbak, apothekerskast, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, vaatwasser, design afzuigkap, groot formaat koelkast, stoomoven, hete lucht oven en diverse berglasten/-laden voor meer dan voldoende opbergruimte.

Serre:
In 2019 aangebouwde ruime serre (ca. 20m² ) met hoge plafonds, 2 lichtkoepels met isolerend glas, glazen schuifwanden en voorzien van een fraaie tegelvloer in houtmotief.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer II is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen en een inbouwkast met schuifwanden. Vanuit de kamer toegang tot de cv-ruimte met daarin opstelling CV ketel Nefit topline Aqua power plus(2014) met extra capaciteit voor 2e badkamer.

Slaapkamer III is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een balkon. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat, stucwerk wanden en plafonds.

Badkamer 1e verdieping:
De geheel betegelde badkamer beschikt over een wastafel, douche en toilet.

Zolder:
De zolder is vanuit de slaapkamer aan de voorzijde middels een vlizotrap te bereiken en biedt meer dan voldoende opbergruimte.

Tuin
De fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin met terras is voorzien van bestrating, vaste beplanting en een houten tuinhuis.

Garage
De inpandig toegankelijke garage beschikt over dubbele deuren en aansluitingen ten behoeve van was-apparatuur. De garage is volledig geïsoleerd en is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van een pantry met close in boiler.

Kenmerken:

• Hoogwaardig en modern afgewerkt vrijstaand geschakelde woning met een woonoppervlakte van 181m².
• De woning is gelegen op een kindvriendelijke woonlocatie nabij uitstekende voorzieningen.
• De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een energielabel A.
• De gehele woning is voorzien van elektrische sun-screens met horren.
• In 2019 is de ruime serre met glazen schuifwanden aangebouwd.
• Eigen oprit en volledig geïsoleerde en afgewerkte inpandige garage voorzien van pantry en close in boiler.
• Gehele woning is voorzien van paneeldeuren met rvs beslag.
• Ideale woning voor senioren en gezinnen met opgroeiende kinderen.
• Keurig aangelegde en privacy biedende achtertuin gelegen op zonnige zuiden.
• Alle gordijnen, raambekleding en sierhaarden worden ter overname aangeboden.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×