Kastelenplein 145 Eindhoven

Verkocht

Kastelenplein 145
5653 LT, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 46 m2
  • Inhoud: 151 m3
  • Bouwjaar: 1976

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een instapklaar appartement op de 3e woonlaag welke keurig is afgewerkt en uitgerust met een ruime lichte woonkamer, open moderne keuken, een slaapkamer, recent vernieuwde badkamer, berging op de begane grond en een heerlijk zonnig balkon op het zuiden.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de wijk Hanevoet (Gestel) naast het gezellige en overdekte winkelcentrum Kastelenplein met al haar voorzieningen. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid een huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk, apotheek, fitnesscentrum en een basisscholen. Het complex is centraal gesitueerd tussen het centrum van Eindhoven en Veldhoven waardoor ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum op fietsafstand liggen, evenals het centrum van Eindhoven en Veldhoven. Tenslotte de uitvalswegen A2/A67 op enkele minuten afstand.

Indeling

Begane grond:
representatieve entree met intercom, brievenbussen, liftinstallatie, trapopgang en toegang naar de individuele bergingen.

3e woonlaag:
Portaal naar galerij met een beperkt aantal appartementen.

Entree:
Vanuit de hal toegang tot de inpandige berging met de aansluitingen voor wassen en drogen, badkamer, slaapkamer (ca. 8 m² ), modern geheel betegeld toilet met fontein, half open keuken en woonkamer.

Woonkamer
Deze woonkamer is licht en ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor een zithoek en een eettafel. Het gehele appartement beschikt over een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van lichte kleuren waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt. De grote raampartij en de deur naar het balkon zorgen voor een prettige inval van daglicht.

Keuken:
Half open keuken met moderne tussentijds vernieuwde keukeninrichting v.v. afzuigkap, inductie-kookplaat, elektrische oven, koelkast en eetbar met verlichting.

Slaapkamer
De kamer heeft een prima afmeting, is netjes afgewerkt en de ramen zorgen voor een aangename lichtinval.

Badkamer:
De badkamer is geheel betegeld met grote, lichte tegels en is voorzien van een luxe douchecabine en een wastafel met de nodige kastruimte.

Balkon
Het ruime balkon bij dit appartement is gelegen op het zuiden en biedt een heerlijke plek om te genieten van het groene uitzicht.

Kenmerken:
– object is v.v. hardhouten kozijnen met isolerende beglazing
– object is recentelijk algeheel smaakvol gemoderniseerd
– verrassend ruim balkon over de volle breedte is gelegen op het zonnige zuiden
– servicekosten bedragen € 97,91 per maand
– voorschot stookkosten bedragen € 45,00 per maand

VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING GA NAAR ONZE WEBSITE DHVC.NL

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×