Nabucco 37 Eindhoven

Verkocht

Nabucco 37
5629 NS, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 103 m2
  • Perceeloppervlakte: 128 m2
  • Inhoud: 342 m3
  • Bouwjaar: 1999

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: deze royale uitgebouwde en keurig afgewerkte hoekwoning met berging is voorzien is van een sfeervolle woonkamer, luxueuze Siematic keuken, 3 slaapkamers en een zonnige op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. Een comfortabele woning gelegen in de zeer gewilde woonomgeving “Blixembosch” (Italiaanse wijk) nabij winkels, scholen, sportaccommodaties, natuurgebied en uitvalswegen.

Indeling begane grond
Hal voorzien van een houten voordeur, tegelvloer, meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een glasvezelaansluiting) en toegang tot woonkamer.

Sfeervolle ruime L-vormige woonkamer voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, structuurverf wanden, airco-unit (warm en koud), bergruimte en in aluminium uitgevoerde vast raam met loopdeur.

Open keuken voorzien van een luxueuze L-vormige keukeninrichting van Siematic met diverse onder- en bovenkasten, lades, composiet aanrechtblad en achterwand, inductiekookplaat met afzuiger (Miele), oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser (Siemens).

Portaal voorzien van een tegelvloer, geheel betegeld toilet met een fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Indeling 1e verdieping
Overloop voorzien van een hoog kwaliteit laminaatvloer (quick-step) en toegang tot de slaapkamers, de badkamer, de c.v.-/wasruimte.
Ruime slaapkamer van ca. 3,5m x 3,5m voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, toegang tot het balkon en 2 rolluiken.
Ruime slaapkamer van ca. 3m x 3m voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, aluminium kozijnen en 1 rolluiken.
Ruime slaapkamer van ca. 2,5m x 3m voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, aluminium kozijnen en 1 rolluiken.
Geheel betegelde badkamer voorzien van vloerverwarming, whirlpool ligbad, inloopdouche met regendouche en thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele wastafel en een hangtoilet.

C.v.-/wasruimte voorzien van een c.v.-combiketel (Intergas, bouwjaar 2014), mechanische ventilatie unit en een wasmachine aansluiting.

Tuin
Keurig aangelegde en onderhouden voortuin.

Fijne op het zonnige zuidwesten gesitueerde achtertuin voorzien van een terras, veranda met inbouwspots, elektra, een berging voorzien van elektrisch rolluik en een deur naar het achterpad.

Bijzonderheden:
– Volledig voorzien van rolluiken
– Het betreft hier een uitstekend onderhouden royale uitgebouwde hoekwoning
– Sfeervolle woonkamer voorzien van een tegelvloer voorzien van vloerverwarming
– Luxueuze keukeninrichting van Siematic (2018) met diverse inbouwapparatuur (Siemens en Miele)
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping
– Luxueuze badkamer met whirlpool
– Fijne zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin met een berging en een achterom
– Gelegen in de gewilde woonomgeving “Blixembosch” (Italiaanse wijk) nabij winkels, scholen, kinderopvang, sportaccommodaties,natuurgebied de Aanschotse Beemden en uitvalswegen

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie: Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.
Meetclausule: Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×