De Messenmaker 11 Veldhoven

Verkocht

De Messenmaker 11
5506 CG, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 158 m2
  • Inhoud: 384 m3
  • Bouwjaar: 1973

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een instapklare en nette afgewerkte tussenwoning. Naast het nodige comfort dat de woning u te bieden heeft, geniet u van grote leefruimtes met grote ramen waardoor de woning heerlijk licht is.

De woning is gelegen op een zeer kindvriendelijke locatie in de woonwijk ‘t Look, tegenover de basisschool ‘’de Brembocht’’ en nabij de speeltuin en kinderboerderij. Tevens op korte afstand van het City centrum, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Via de aangelegde voortuin bereikt u de entree van de woning. In de hal bevinden zich de meterkast (6 groepen), de moderne half betegelde toiletruimte uitgerust met een hangcloset.
De mooie T-vormige woonkamer voorzien van radiatoren voorzien van ombouwen, een nieuwe laminaatvloer en de wanden en plafond (met inbouwspots) zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit de woonkamer is de trapopgang gesitueerd welke is voorzien van schuifdeuren.
De open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De keuken is voorzien van een keukenblok met aparte oven met een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Door de slimme indeling beschikt de keuken over veel werkblad.

De nieuw aangelegd en onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noordoosten. De tuin is voorzien van een verhard terras, een plantenborder, buitenkraan en buitenverlichting. Achterin de tuin bevindt zich een berging voorzien van elektriciteit en een achterom.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een inloopkast en de badkamer.

Slaapkamer 1, circa 12,8 m², deze kamer is aan de voorzijde gelegen. Slaapkamer 2, circa 13,5 m² en slaapkamer 3, circa 6,6 m² (voorzien van een nieuw rolluik), deze kamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De overloop en slaapkamers zijn keurig afgewerkt met stucwerk wanden en voorzien van een nieuwe laminaatvloer en alle kozijnen zijn voorzien van horren.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, ligbad, hangcloset en een wastafel. Het plafond is voorzien van halogeen spotverlichting, ventilator en het klepraam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. De voorzolder geeft u toegang tot de zolderkamer en een technische ruimte. Onder de kapschuinte bevindt zich een extra bergruimte. In de technische ruimte bevinden zich de CV-installatie (Remeha Quinta, bouwjaar 2005) en de aansluitingen voor was- en droogapparatuur.
De royale zolderkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en beschikt over een nieuw dakvenster.

Algemeen:
– De woning is voorzien van dakisolatie
– 4e Slaapkamer met nieuw dakvenster

GA NAAR WW.DHVC.NL VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×