't Hofke 2 Eindhoven

Verkocht

't Hofke 2
5641 AL, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 133 m2
  • Perceeloppervlakte: 231 m2
  • Inhoud: 446 m3
  • Bouwjaar: 1939

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan; Een fraaie karakteristieke jaren `30 woning met diepe achtertuin in de sfeervolle woonomgeving ’t Hofke met haar dorps karakter en grote variëteit aan vooroorlogse en naoorlogse bebouwing.

Deze keurig onderhouden eindwoning ligt op een fantastisch plekje en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en bezit nog de nodige authentieke elementen zoals een schitterende voordeur met glas in lood en een terrazzovloer in de hal. Verder biedt de woning volop ruimte zowel op de begane grond als op de verdiepingen. Naast een ruime sfeervolle living, 3 slaapkamers, gesloten keuken en een kelder is er een fraaie overkapping aan de achterzijde van de woning met uitzicht op de diepe achtertuin.

In de directe omgeving bevinden zich alle voorzieningen zoals winkels, scholen, apotheek, gezondheidscentrum etc. Ook de natuur (’t Wasven) is binnen enkele minuten lopen bereikbaar. Het stadscentrum is slechts binnen enkele minuten per fiets, auto of openbaar vervoer te bereiken.

INDELING

Begane grond:
Entree met een authentieke voordeur met glas in lood, en een schitterende terrazzovloer die geheel doorloopt tot en met de keuken. Het voorportaal heeft een hand bewerkt houten plafond. Middels de gang toegang tot de keuken, de woonkamer en via een vaste trap naar de verdieping.

De ruime doorzonwoonkamer heeft zowel aan de voorzijde als achterzijde grote raampartijen en aan de achterzijde openslaande deuren naar de diepe zonnige achtertuin. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de keuken met een verdiepte kelderkast. De woonkamer heeft een rustieke eiken vloer, een stucwerk plafond en de wanden zijn recent voorzien van nieuw stuc/schilderwerk wanden.

De keuken is gelegen in de aanbouw van de woning en hier kijk je uit op de tuin. De keuken is uitgerust met een keukenblok met een kunststof werkblad, rvs spoelbak, losse vaatwasser en diverse onder en bovenkasten voor voldoende opbergruimte. Aan de andere zijde, een losstaand groot kooktoestel (5-pits) met grote oven, een afzuigkap en een losstaande koel/vries combi.

Vanuit de keuken is er toegang tot een tussenportaal. Hier bevindt zich de toiletruimte en middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Een ruime overloop met daaraan grenzend 2 slaapkamers (voorheen 3), de badkamer met toegang tot het dakterras en de trapopgang naar de zolderverdieping. De royale master bedroom (voorheen 2 slaapkamers) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft nog de originele houten vloer en is voorzien van een ruime inbouwkast. Aan de achterzijde bevindt zich nog een slaapkamer welke tevens is uitgerust met een inbouwkast en originele houten vloer en een wastafel.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is grotendeels betegeld, en is uitgevoerd met een inloopdouche, een zwevend toilet en een wastafel met bijpassend meubel. Vanuit de badkamer is de toegang tot een ruim en zonnig dakterras.

2e verdieping:
Middels de vaste trap naar de zolderverdieping. Momenteel is dit één grote open ruimte met aan de voorzijde een raam en aan de achterzijde twee dakramen. Verder is de ruimte voorzien van diverse inbouwkasten, aansluitingen voor wassen en drogen, opstelling van de recent vernieuwde cv-ketel en een douchecabine. Middels een losse trap is een bergvliering bereikbaar.

Tuin:
De diepe en zonnige achtertuin (ca. 20m²) is gelegen op het zuiden en is via een poort naast de woning ook bereikbaar met de fiets. De doorgang naast de woning is gezamenlijk met de buren en geldt er dus een recht van overpad. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en uitgerust met een fraaie overkapping aan de achterzijde van de woning waar je heerlijk uitkijkt op de diepe achtertuin. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich nog een ruime berging van ca.15m². Deze berging is voorzien van een loopdeur en hier is elektra en verlichting aanwezig.

Ligging:
De woning is gelegen op een mooie locatie aan ’t Hofke in Tongelre, een historische straat nabij toegangswegen naar het centrum van Eindhoven en nabij de uitvalswegen naar o.a. Helmond. In de buurt gelegen van de Karpendonkse plassen, Wandelpark Eckart en het natuurgebied met het Van Gogh fietspad. Winkelvoorzieningen zijn op loopafstand

Kenmerken:
Karakteristieke jaren 30 woningen met authentieke elementen
De gehele woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
De woning is in 2018 voorzien van spouwmuur isolatie (voor/achterzijde en zijkant)
De woning is in 2018 voorzien van een nieuwe CV-ketel (Valliant combi-ketel)
De woning is in 2018 op de begane grond grotendeels voorzien van nieuw stuc/schilderwerk.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86403224.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×